Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So jan 08, 2005 9:30 pm

accent lover je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:
tigrica je napisal/-a:
daewoo_rugby je napisal/-a:mislm da če ji boš kej sam naredu, da se boš potrudu bo najbolš. Ker to je res uno da si se potrudu, pa to bo cenla če je uredu, če tega nu cenla jo pust, ker te ni vredna :D

ja to si še najbolje spolnil in res bi vidu pri čem je če ti da naprimer zapesnico ki jo je sam naredu iz sponk za papir spenjat ali pa da ti naredi album avtomobilov ki se ti dopadejo pa še in še bi se dalo o tem pisat

lp tigrica

Jaz sem pred časom bivši ( ki pa sma še zdej dobra prijaltla) nardil leseno hiško ( tko lepo orginal polkne na oknih.... vrata,streha,balkon z ograjo) Dela je blo res sicer za dva mesca skoro.... ampak sem delu zgolj iz veselja.To darilo sem ji potem dal za božič. Ampak fora kako sem ji ga dal.... Še zdej ne ve..... ko se je zbudla je blo darilo pod smrekco u dnevni. Iz varnostnih razlogov na kak način sem ga dostavu pa nem pravu ker se zna zgodit da mala bere ta forum :P

A si vdru :P :shock: :?
Pajser powah

Nop nisem vdrl..... skoz dimnik sem not zlezu pa nastavu darilo pod smrekco... btw dve let je od tega.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover So jan 08, 2005 9:54 pm

lisko je napisal/-a:
accent lover je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:
tigrica je napisal/-a:
daewoo_rugby je napisal/-a:mislm da če ji boš kej sam naredu, da se boš potrudu bo najbolš. Ker to je res uno da si se potrudu, pa to bo cenla če je uredu, če tega nu cenla jo pust, ker te ni vredna :D

ja to si še najbolje spolnil in res bi vidu pri čem je če ti da naprimer zapesnico ki jo je sam naredu iz sponk za papir spenjat ali pa da ti naredi album avtomobilov ki se ti dopadejo pa še in še bi se dalo o tem pisat

lp tigrica

Jaz sem pred časom bivši ( ki pa sma še zdej dobra prijaltla) nardil leseno hiško ( tko lepo orginal polkne na oknih.... vrata,streha,balkon z ograjo) Dela je blo res sicer za dva mesca skoro.... ampak sem delu zgolj iz veselja.To darilo sem ji potem dal za božič. Ampak fora kako sem ji ga dal.... Še zdej ne ve..... ko se je zbudla je blo darilo pod smrekco u dnevni. Iz varnostnih razlogov na kak način sem ga dostavu pa nem pravu ker se zna zgodit da mala bere ta forum :P

A si vdru :P :shock: :?
Pajser powah

Nop nisem vdrl..... skoz dimnik sem not zlezu pa nastavu darilo pod smrekco... btw dve let je od tega.

Pa v rdece si biv oblecn :P a ti je pol sprasla rit

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Po jan 10, 2005 11:30 am

pugi405 je napisal/-a:
tigrica je napisal/-a:
Demo je napisal/-a:
tigrica je napisal/-a:
Demo je napisal/-a:Tigrica to sem hotu slišat, torej da ne bodo samo moška mnenja tukej :)

Sej ji ne mislm kupovat neke drage stvari (to mislm da ste že ugotovil). Drugače pa glede tvojga problema mislm da si čist popolnoma uredu nardila, že samo to da si to naredila marsikaj pojasni o tvoji osebnosti ker ene rade vidjo da jim tipi čimprej začnejo kupovat čimdražje stvari. Tko da je lepo vidt da vse pa niste take :-P

P.S.: a pol z unim tipom zdej nista več skup, sta že čist končala al se še zmeri kej meče za tabo?

on se še kar meče za mano pa me še kar kliče hvala bogu za našo tehnologijo in za mobitele da so že iznašli preusmeritve in da sem polno zasedena z delom in da mam tako dobre kolege
lp tigirca

No sej če mu še ni dalo vedet, bo pa že kmal poštudiral da te ribe ne bo ujel :)

ko bi te bog slišal
lp tigirca

Eeeeehm Tigrica, tebe sem pa v Tušu v NM vidu?
A avto mu pa pustiš vozt? ;)

ne tisto je bil pa moj taboši kolega
lp tigirca
on ma pa veliko privilegijem pri men tako kot jaz pri njem

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po jan 10, 2005 11:50 am

opala, kdo se je prebudil na forumu :D

sorry za offtopic
Slika

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Po jan 10, 2005 12:30 pm

kje drgje se pa nočte tok razpisat a?! :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Po jan 10, 2005 1:17 pm

RegY je napisal/-a:opala, kdo se je prebudil na forumu :D

sorry za offtopic

pa saj veš kako je pri meni da non stop delam ampak od zdaj naprej bo bolše upam
lp tigrica

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po jan 10, 2005 1:33 pm

tigrica je napisal/-a:
pugi405 je napisal/-a:
tigrica je napisal/-a:
Demo je napisal/-a:
tigrica je napisal/-a:
Demo je napisal/-a:Tigrica to sem hotu slišat, torej da ne bodo samo moška mnenja tukej :)

Sej ji ne mislm kupovat neke drage stvari (to mislm da ste že ugotovil). Drugače pa glede tvojga problema mislm da si čist popolnoma uredu nardila, že samo to da si to naredila marsikaj pojasni o tvoji osebnosti ker ene rade vidjo da jim tipi čimprej začnejo kupovat čimdražje stvari. Tko da je lepo vidt da vse pa niste take :-P

P.S.: a pol z unim tipom zdej nista več skup, sta že čist končala al se še zmeri kej meče za tabo?

on se še kar meče za mano pa me še kar kliče hvala bogu za našo tehnologijo in za mobitele da so že iznašli preusmeritve in da sem polno zasedena z delom in da mam tako dobre kolege
lp tigirca

No sej če mu še ni dalo vedet, bo pa že kmal poštudiral da te ribe ne bo ujel :)

ko bi te bog slišal
lp tigirca

Eeeeehm Tigrica, tebe sem pa v Tušu v NM vidu?
A avto mu pa pustiš vozt? ;)

ne tisto je bil pa moj taboši kolega
lp tigirca
on ma pa veliko privilegijem pri men tako kot jaz pri njem

Le zakaj met punco če pa lahk maš "ta bolšo" kolegico pa maš še večje privilegije kot pa če bi bil njen fant a? :) :D :P
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM Po jan 10, 2005 1:41 pm

Uf stari sex brez obveznosti to ti je zakon!Jaz sem izgubil eno tako prijatlco,ker si je najdla tipa! :D

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Po jan 10, 2005 1:55 pm

no vidiš lisko da razumeš kaj ti bo fant če pa maš kolega ki veš da ti bo takoj pomagal brez vsakeršnih koli vprašanj zakaj pa zdej moram pridet pa saj veste kaj vse sprašujejo fantje oziroma punce,kaj ni to lepo ko imaš nekoga vedno pri roki da te potolaži ti da nov zagon te nasmeji,gresta skupaj ven....res ni lepšega
no zato sem jaz pustila svojega fanta ker ni prenesel tega seveda plus draga darila

lp tigrica

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po jan 10, 2005 7:10 pm

tigrica je napisal/-a:no vidiš lisko da razumeš kaj ti bo fant če pa maš kolega ki veš da ti bo takoj pomagal brez vsakeršnih koli vprašanj zakaj pa zdej moram pridet pa saj veste kaj vse sprašujejo fantje oziroma punce,kaj ni to lepo ko imaš nekoga vedno pri roki da te potolaži ti da nov zagon te nasmeji,gresta skupaj ven....res ni lepšega
no zato sem jaz pustila svojega fanta ker ni prenesel tega seveda plus draga darila

lp tigrica

Verjem da je dolg trajal prej ko sem jaz skapiru takšno mišljenje pri puncah....
Za osnovo sem pa vzel zakaj več al manj punca fanta pusti..... logično.... ker je zmedena in ne ve kaj bi rada..... če pa ma enga kolega pri katerem lahk vse.... pa sploh ne bo rabla kaj mislit.... ko bo potrebna ga bo poklicala.... ko bo hotla it ven ga bo poklicala.... ko bo šla na pijačo ga bo poklicala..... tip pa itak tko nor da bo nasedu vsem tem foram.... dokler ne bo spogruntu da ga vleče za nos.... oz. kot je omenu že en pred mano..... sex brez obveznosti dokler si punčka ne najde tipa.
Zanimivo da si najde tipa če pa lahk prej vse a? :)
Slika

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover Po jan 10, 2005 7:52 pm

Ti se res spoznas na to a lisko :P :D
Zacni kasirat

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po jan 10, 2005 9:50 pm

accent lover je napisal/-a:Ti se res spoznas na to a lisko :P :D
Zacni kasirat

Ko boš ti tok star boš tud marsikaj vedu :) do takrat pa nasedaj raznim puncam :)
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov