Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN To jan 18, 2005 11:48 am

INFINITI je napisal/-a:samo mam gfiling da so zopet neke 15 letnice v igri - drek!

ja kaj si pa mislu da bo, ce je link z www.glasujzame.com :P :P :P
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To jan 18, 2005 2:19 pm

HeP][MeN je napisal/-a:
INFINITI je napisal/-a:samo mam gfiling da so zopet neke 15 letnice v igri - drek!

ja kaj si pa mislu da bo, ce je link z www.glasujzame.com :P :P :P

Prej 14 letnice..... 15 letnice že zgruntajo da je u real bolj zanimivo kot pa sliko po netu obešat :)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko To jan 18, 2005 2:22 pm

INFINITI je napisal/-a:Naj mala uživa v "pozornosti", glede na fat ass postavo bo čez par let se bo itak razturila ko tanker - že sedaj je okol pasu ko mišelinko :lol:
Naj se raje kolegica javi, itak je ta topic bolj njej namenjen, samo mam gfiling da so zopet neke 15 letnice v igri - drek!

Ah pustu hudiča..... kaj pa če se poprav u ql postavco? Sicer pa postava,joške,rit.... pa tko dalje še nikoli ni blo merilo za dobro punco.... če ma le u glav poštiman kot more met je čist ql.... nč pa nimam prot če ma še pol ostale zadeve pošlihtane :D :-P :P
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko To jan 18, 2005 2:29 pm

Fullback je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:
Lea je napisal/-a:huh...vidm da ste kr aktivni tuki...jah jz bom kr tkole odgovarjala,kr pač ne poznam uporabnikov.....hm,jz sama nism pršla na ta forum,ampak sm bla obveščena pač,da se tuki neki dogaja glede tiste strani na glasuj zame....da sm pa tuki kokr tok aktivna ste pa sami krivi,kr mate pač privlačne debate in pol človk ne more,da nebi sodeloval ane....
ne vem kdo je napisu,da sm zlo rada u središču pozornosti...ej ne.....ravno nasprotno...k bi me vidu al pa opazvou usak dan,bi vidu,da sm zlooo nerada u središču oz.tega res ne maram,tko da sm bla tut zelo(priznam)šokirana k sm za tole zvedla,kaj se tuki dogaja...kr res,jz ne maram da folk o men karkoli govori(lepo al pa grdo)...nč....še najraj sm neopažena...pa če mi kdo klele vrjame al pa ne...ja pa tut en je napisu da je bla tale tema odprta zarad moje kolegice(priznam da je reeeesss cukrček...-in tut vem da se usi strinjate ane)....hm,ja prov ane...kaj a je pol prepovedan za ostale da smo kle gor????sj lohka se lepo odjavim za skos,pa grem,če vm ni cool ane...no sj uglavnem smo pa tuki da se zajebavamo ane...
ja se pa strinjam s tistim k je napisu neki še glede ene gospe k je stara 33 let...jah jz zdej pa res ne morm rečt kakšna bom čez deset let...jz še za en let vnaprej ne vem,kaj šele 10...hehe...to je še ful daleč,sam če bom šla po stopinjah svoje mami,pol bom kr uredu znala negvat pa to.....ampak pustmo to......:):)
no folk uživite pa se slišmo...
**pa-pa**

HAHA LOL komentar na mestu..... sam pričakoval sem tako "sikanje" nazaj ampak pustmo to :)
Veš kaj pa me zanima? Zakaj praviš da nisi rada u središču pozornosti? Se ti ne zdi da bi bolj neopazna če bi utihnila ne pa da vedn ko se debata že skor konča ti neki napišeš in s tem spet pokažeš da se je treba s tabo ukvarjat?...... no ja sej komentar na mestu.... oz. tipičn punčarski komentar :)

hehe, ja pa nej se raj una kolegica kej oglasi na forumu :D :P

Se verjetno ne bo.... ker njena kolegica je itak skoz u središču pozornosti.... naši Lei pa tole manjka.... manjka ji pozornost ( itak če pa jo kolegica zasenči) In iz tega razloga se je tudi učlanla na ta forum... rabi pozornost.... pozornost pa lahk dobi sam na način da uporabi kolegico za vabo..... pol pa vse nase obrne.... mislite mal fantje no :P
Lea pa brez zamere sam razvijanje teorij o punčkah mi je blo vedn zanimivo :P
Slika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI To jan 18, 2005 3:06 pm

[quote="lisko]

Ah pustu hudiča..... kaj pa če se poprav u ql postavco?

Ista možnost ko da zadaneš na lotu

Sicer pa postava,joške,rit.... pa tko dalje še nikoli ni blo merilo za dobro punco.... če ma le u glav poštiman kot more met je čist ql....

Ja to je pol merilo za prjateljico, če postavo zanemariš.

Koda: Izberi vse
nč pa nimam prot če ma še pol ostale zadeve pošlihtane :D  :-P  :P[/quote]

Ja, sej če si ugotovu je nekdo objavu link v vizualne namene in ne za personality contest.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Lea

...

Napisal/-a Lea To jan 18, 2005 3:08 pm

ma ja ok...whatever...vidm da sm zlo nezaželena...seveda pa če se bo le dal,vm pošlem tale moj cukrček sm gor,da ji boste lahko pol govoril"una tvoja kolegica te je hotla pa u drek tlačt"...vidm da ste usi mal u napačno stran tole začel razmišlat,k to kar si vi predstavlate sploh ni tko....
hm,en je napisu da prov kažm da rabm pozornost k kadar se topic že skor bliža koncu pisanja,da pol jz neki napišm da se spet usi kao obrnete...ej to sploh ni res...jz sam vm odgovarjam,me pa zdej par dni ni blo sm gor,ste se pa fuuul usi razpisal...pa tut me zanima če bi biu ti tiho,če bi se šlo kej o teb oz.o tvojih kolegih...
no ja sej cool,vidm pač da sm se odzvala na napačno stran,tko da lepo se mejte pa uživite....
p.s.:pa btw glede 14 in 15-letnic nej vm povem da niti jz niti kolegica moja nisva stare 14 ali 15....mal več...
glede vzbujanja pozornosti si pa še naprej ustvarjite svoje mnenje.....;););)

prosko002
Novinec

Kraj: Paradiž

Napisal/-a prosko002 To jan 18, 2005 5:23 pm

elvira je 16 ti si pa 17 :>

big deal ane?

lp

Prosko
Speed Give Me What I Need ...
I Feel The Need ... The Need For Speed.
Because The Show Must Go On.
Slika

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em To jan 18, 2005 5:29 pm

pišuka če nočš bit v središču pozornosti pol ne daješ slikc na glasuj zame bijač :ne :bonk

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage To jan 18, 2005 5:39 pm

lea, vredu punca ampk blond... no dobr tko za fukifukismpake ql an.. pugi zate pa!!!
http://24ur.com/naslovnica/zanimivosti/20050118_2051350.php?Nxn=40 dj mi povj ke ti take stvar najdeš? utipkaš "gay" na najdi.si pa bo kr bo akua... norc ;] p.s. če bom še kdaj štopou pa da mi ustavš ti bom dau nogo zravn menjalnika pa se bova kj zmenla :P

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI To jan 18, 2005 5:58 pm

prosko002 je napisal/-a:elvira je 16 ti si pa 17 :>

big deal ane?

lp

Prosko

pišuka, pa res niso smrkle od 15 let :lol: Anyway, po mojem ne bo to forum zate punčka - tukaj nimamo teme ala "fant me sili v spolne odnose", "ali lahko zanosim z fafanjem" in DIY guide "kako zalimati plakat od game over".
Poleg tega je nekdo lepo povedal; če nebi bila rada v središču pozornosti nebi objavljala samo sebe na "driblam-pipiko-sama-nase" straneh ala glasuj zame pa še spremljala kaj se tukaj dogaja.
Oglasi se ko boš imela ali pa kupovala auto, do takrat se pa hihitaj z svojimi frendicami in pogovarjaj o fantkih na enmu drugmu forumu :P

Zdej pa naj mod prosim končno zapre to butasto temo.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jan 18, 2005 6:32 pm

Radikovič.. Blondinke na delu - prosem ključavnico na enomestno cifro...

Who's your daddy :D Where the bitchez aaat!!!?
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov