Demo je napisal/-a:Fantje zaenkrat prevlada Rave - 20 glasov vse skupi
Toj drgač ful dobr - več vas je, boljše js izpadem

Pugi je napisal/-a:maky je napisal/-a:kje je pa rap? če si že vso štanco razdelu bi lahko tud ostale malo bolj...
tud slovenske opcije ni.
Ti pa sam jamraš zmer. Pa itak tole ni zate anketa, to je za bencinarje - v dizlih težko kaj poslušaš
Zlatan_ je napisal/-a:Turbofolk
Zakaj pa tega ni v anketi???
rok46 je napisal/-a:ok bom tole jst razložu k mal več kle vem :P torej...techno je muzka k sipa na muč,večinoma ponavljanje,kaka zaporedja ( UMEK ) <-- btw fuckin car... to je večinoma elektronsko razbijanje,basi pa take zadeve... HAUSE (valentino kanzyani )je pač muzka ki je podobna technu,ampk je bl na izi,glih tko elektronska,kle so tud kake predelave starih komadou,na mal modernejši način,zvoki pomešani z elektronsko muzko,to je umirjeno bol,nič butanja,kar je nasprotno od techna...DANCE je oblika muzke katera se največ vrti v diskačih,na katero se dobesdno da dobr densat,oz znoret , primer je kak gabry ponte,pa razni mixi drugih komadov...TRANCE pa usak tehnazar prav da je pičkasta oblika TECHNA
![]()
...torej to je neki tazga ...techno,hause,trance spada v kulturo RAVE-a,dance pa ne spada glih sm
LP
s_mande je napisal/-a:Zlatan_ je napisal/-a:Turbofolk
Zakaj pa tega ni v anketi???
To CARE!!!Vse kakor poslusam vse,se pac prilagajam,se mi kaj ne pase prestavim ali grem iz lokala in tja vec ne grem!Metalice ali AC/DC ne glih poslusam imajo pa nekaj dobrih komadov!
Sem pa najbolj za TURBOFOLK sceno,ceprav je ni v anketi!Glasoval sem pa za DANCE!!!
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov