Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
guly
Novinec

Kraj: konjice

Napisal/-a guly Ne jan 23, 2005 5:51 pm

ok, težave že,
sam itak da se morjo nekot odpravit - kak??????

no ti ko si rek da maš izkušnje,
kak pa si rešu vse skup????
pa je pol delal?????
Don't drink and drive! You will only spill it!

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Ne jan 23, 2005 9:13 pm

Če maš najnovejše gonilnike je postopek taki:

Control Panel > Display > Settings > Advanced > se ti odpre novo okno, tam stisneš zavihek na katerem ti piše GeForce 4...... > Pol pa tam v levem meniju ki se ti odpre stisni ODPRAVLJANJE TEŽAV in obkljukaj PRIKLJUČENI TV NI BIL ZAZNAN, pol se ti more resetirat comp, pol pa se igraj malo z nastavitvami, pazi pa tudi na to da nastaviš PAL-B, pač standard za Europo.

Kaj kabl iz grafe maš na TV priključen odzadi na SCART priključku? Te morš dat na AV ja.
Slika

crazi
Stalni uporabnik

Kraj: Konjice

Napisal/-a crazi Ne jan 23, 2005 9:23 pm

kakšno grafiko imaš!!! Če imaš Geforca je kr jeba uštimat, sem sam mel iste probleme zaj ko mam pa ATI radeona 9600XT pa je vse na simpl!!

jaz sm mel za geforca programček TV tool!! Pa je delalo brez problema!! Aja pa če boš mel brez tega programa ne boš vido slike filma na TVju!!! Samo zvok, ker je nekak zakodirano!! Zrihtaj si program tv tool pa bo rešen problem!!!
Slika
PUNTO GT 1.4 132KM

Uporabniški avatar
guly
Novinec

Kraj: konjice

Napisal/-a guly Ne jan 23, 2005 9:28 pm

sm glih ze probo pa dela
sam slika je pa mal slaba
no pardon
je delal, pol pa je vse skup zaštekalo pa sm pustu, ker se že čist cel dan j***m s totim srajam :D

ej ne vem no
bom probo še s totim orodjem ko si rek
pa bomo vidli
upam da bo kej več sreče
Don't drink and drive! You will only spill it!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne jan 23, 2005 9:33 pm

jurčiboy je napisal/-a:ok, težave že,
sam itak da se morjo nekot odpravit - kak??????

no ti ko si rek da maš izkušnje,
kak pa si rešu vse skup????
pa je pol delal?????

Poglej verjetno si mislu mene
Z temi karticami je jeba se posebno z 440 in 460
V večini primerov je pomagalo da sem naložil nove referenčne gonilnike in pa kot je napisal crazi naložil program TVtool za Nvidia kartice ker so (ta kartica je resnici na ljubo stara že kar nekaj let) in ima se po**ka*o macrovision zaščito ki ti preprečuje da gledaš recimo dvd-je ma Tv in jih presnemuješ na VHS (ja tut to smo že počel :):):) )
Nove kartice tega nimajo več ker je itak možno zaščito obiti.
Probleme pa sem rešil kot sem napisal sam se pa moraš v nastavitvenih menijih kr jebat da ti zalavfa tkole z glave ti žal nemorem svetovat ker se ne spomnem kako je blo mogu bi videt v glavnem kr nekaj nastavitev morš dat skoz
Naj pa ti priporočam če imaš 15k si umisli novo kartico ki je velik boljša kot ta ki jo maš pa se kakšno igrico boš lahko pognal na 800x600 :):):)
Upam da smo ti kaj pomagali
BTW kere gonilnike maš sedaj
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov