Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
micek
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a micek Pe jan 14, 2005 2:20 pm

zaj ko je že tak stara, ji bi prav prišo en gugalnik :twisted: :lol:

ma ja, kupi ji masažni stol :P
fjuuuunnnnffff pa me ni več

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe jan 14, 2005 2:21 pm

maky je napisal/-a:za 100k dobiš ogromno daril.
recimo kako res BIG vazo iz steklarne rogaška. take zlo lepe so recmo cca. 30k
potem dodaš še kakšen lep medaljon (obesek ki se odpre za nevedeže) in daš notri svojo sliko recimo. cca. 40k v boljših zlatarnah
potem ne pozabit vse zavit in en lep šopek= 15k
15k pa daj nastran pa ji natankaj in operi avto!

voila. 100k well spend ;) ;) ;)

ou u r such a romantic guy....i wish i could be.....u know ("who's ur daddy") :oops: well, we will see :rofl :rofl

drugač pa res prijazno darilo ;)

koki81
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a koki81 Pe jan 28, 2005 8:50 am

sem ji dal kao bon za 100k pa si je sama izbrala :lol: hvala za nasvete :P
VW

snifix
Novinec

Napisal/-a snifix Pe jan 28, 2005 9:06 am

Moja mama bo dobila drug teden za 50. r.d. novo Toyoto corollo verso 1,8. Itak je mama ena sama ane ? :mrgreen:

lp matej

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe jan 28, 2005 9:52 am

borut007 je napisal/-a:Jaz vem, kaj bom drugo leto fotru podaril za 50 let.
Blizu Ptuja je v enem delu sred polja (ravna cesta) postavljen znak 50. Ena največjih bedarij, ki jih vsak dan gledam na poti na faks. Znak je ukraden vsak mesec in vedno znova postavijo drugega.

In jaz sem se odločil, da mu podarim tisti znak 50 (ga odšraufam samo za njega), ker je že enkrat mastno plačal zaradi njega (provida.press).

LOL tole sem bil na enem abrahamu ko so tole nardil..... kupli mu samokolnico pa not znak 50...... LOL u glavnem
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
m_z
Novinec

Napisal/-a m_z Pe jan 28, 2005 10:16 am

Sej svojo mamo najbrž sam najbol poznaš, tak da ti mi svetujemo le na podlagi maših mam(in bodočih tašč-eni mamo srečo da so zelo cool)...mi smo ji kupl digitlačka...30 let je s fotiči slikakala in okol hodla s tistimi filmi,zdej na... CANON IXUS 40(95k s torbico,polnilcem in 256MB)...zelo kompakten-okol vrata bo večino časa,konkreten zaslon 2" da se kaj vidi,enostavne funkcije...pa še ful smo presenečeni kak hitr ga je osvojila...v bistvu takoj.
Nismo glih vedli kak se bo odzvala,ampak je priznala da je eno najbolših daril kar jih je dobila...denar za potovanje je dobil od mnogih in ne enkrat,a je že večkrat rekla, da to si lahko sama privošči - rajši ima skromno DARILO kot pa $darilo$....

Vsi smo zadovoljni - ona pa še najbolj...

Sej jo poznaš - če je tak tip, pa če nima glih straha pred "novimi" stvarmi - oz. fotiča še nima...le pogumno...

LP
...:::Cavallino Rampante:::...
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov