Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe dec 24, 2004 7:57 am

makz je napisal/-a:Moj glas gre canonu! mam ga 1 let pa sm naredu cez 6000 slik brez problemov! ni ga cez Canon hehehe :D

Si ga metu z en meter višine..... valal po podu u avtu...... ga pustu zunaj na prostem ležat eno noč?Ga polil s kavo...... pa še zmer dela?
No ko se bo najdu tak fotkič ga kupim :P
Btw tole AIPTEK vse prestaja pa dela ko singerca.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Pe dec 24, 2004 8:13 am

Lisko: A se hecaš? Na 16 Mb kartico jest spravim približno 8 slik. :lol: :lol:
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe dec 24, 2004 3:38 pm

tomaz40 je napisal/-a:Lisko: A se hecaš? Na 16 Mb kartico jest spravim približno 8 slik. :lol: :lol:

Jaz pa 80....... resolucija 1024x768 pri 3.2 mio točk.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To dec 28, 2004 3:30 pm

kdorkoli misli kupovat, naj si kupi revijo Monitor (januar 2005) je notri pregled vseh digitalnih kompaktnih foroapartov pri nas na tržišču.

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen To dec 28, 2004 3:53 pm

menjekul je napisal/-a:kdorkoli misli kupovat, naj si kupi revijo Monitor (januar 2005) je notri pregled vseh digitalnih kompaktnih foroapartov pri nas na tržišču.

Čeprav novejših ni vseh. Če se komu ne mudi naj še počaka mesec ali dva, ker je v sredini februarja PMA srečanje/sejem novih fofoaparatov in zna biti zlo zanimivo, če ne druga bodo še bolj padle cene starejšim modelom.

Se pa strinjam, da je pregled v Monitorju zelo obširen, tako da sem porabil kar 8 listov, da sem celo tabelo sprintal (čeprav še vedno mikroskospko). Pdf fajl majo tudi na njihovi strani, da vam ni treba zarad tega revije kupvat. :D

Veselo fotkanje!
Slika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To dec 28, 2004 4:07 pm

Priporočam Olympus ali Canon...
Veliko izbiro in informacij najdeš tu:
http://www.mimovrste.com/katalog/index. ... &cat_id=31
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To dec 28, 2004 5:00 pm

Tilen je napisal/-a:Čeprav novejših ni vseh. Če se komu ne mudi naj še počaka mesec ali dva, ker je v sredini februarja PMA srečanje/sejem novih fofoaparatov in zna biti zlo zanimivo, če ne druga bodo še bolj padle cene starejšim modelom.

pa veš kaj mene najbolj jezi?? da po tem sejmu res povsod v tujini fotoaparatom padejo cene samo pri nas ne. trgovici še vedno ne znajo pristopit k potrošniku :evil: (primer: sony F717 sem nazadnje gledal februarja v grazu za smešen denar -celih 100.000sit in bil je zadnji, pri nas ima ceno 178.000sit (preverjeno danes) in je kao še vedno "aktualen" :roll: . isto je z net nakupom. če kupim prek neta dobim -5% jaka muda. a njim pa vseeno ni treba plačevat trgovine ker gre za robo v skladišču in je to velik + za trgovce!

mah jst sm v sloveniji tak zgubil voljo zarad vseh teh marž klinčevih in same slabe izbire različnih produktov :( .

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen To dec 28, 2004 5:31 pm

menjekul je napisal/-a:
Tilen je napisal/-a:Čeprav novejših ni vseh. Če se komu ne mudi naj še počaka mesec ali dva, ker je v sredini februarja PMA srečanje/sejem novih fofoaparatov in zna biti zlo zanimivo, če ne druga bodo še bolj padle cene starejšim modelom.

pa veš kaj mene najbolj jezi?? da po tem sejmu res povsod v tujini fotoaparatom padejo cene samo pri nas ne. trgovici še vedno ne znajo pristopit k potrošniku :evil: (primer: sony F717 sem nazadnje gledal februarja v grazu za smešen denar -celih 100.000sit in bil je zadnji, pri nas ima ceno 178.000sit (preverjeno danes) in je kao še vedno "aktualen" :roll: . isto je z net nakupom. če kupim prek neta dobim -5% jaka muda. a njim pa vseeno ni treba plačevat trgovine ker gre za robo v skladišču in je to velik + za trgovce!

mah jst sm v sloveniji tak zgubil voljo zarad vseh teh marž klinčevih in same slabe izbire različnih produktov :( .

Glej; ne obremenjuj se z našimi trgovinami. Poslujejo pač tako kot poslujejo, slej kot prej si bodo že pršli gor. Do takrat pa lepo kupujmo tam, kjer je najceneje :D , da bo do tega spoznanja pršlo še hitreje. Dost je pa takšnih, ki jim te razlike v ceni ne pomenijo dosti in na takšnih pol služijo. Če pogledaš 10 let nazaj so bile razlike v ceni še veliko večje kot danes. Obljubim, da bo boljše! :P
Slika

Alfist
Novinec

Napisal/-a Alfist Sr feb 09, 2005 11:45 pm

No na koncu sem se odločil za nakup Sonyjevega aparata DSC P73, s katerim sem izredno zadovoljen, ločljivost ima za ta cenovni razred super, ni prevelik, 3x optični zoom in še bi lako naštevali :lol:

Hvala vsem za pomoč

LP
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov