Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

kako zapeši CD v neru?

Napisal/-a Josephe Sr feb 23, 2005 7:43 pm

No stvar je taka. Včeraj sem si kupil MP3 radio in ker imam da disku polno streamene muske bi jo rad posnel na cd in poslušal v radiu. Ampak tle pride do problema. Ker je glaspa taka da se preliva iz enega komada v drugega ( ala dee jay time scena ) me zanima kako posneti cd tako da bo zaporedje fajlov ( mp3-jev ) odvisen casa ustvaritve fajla.

PS: Sej vem da je glup vprašanje samo vseen.

LP Joseph

Uporabniški avatar
RobertHu
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a RobertHu Sr feb 23, 2005 7:49 pm

Čist lahko :wiihuu

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Sr feb 23, 2005 8:25 pm

Tut js sem že mel podobne težave. Pol mi je ločlo vsak komad(se ni prelival sploh)

Tk da ti žal ne znam pomagat.

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Sr feb 23, 2005 8:27 pm

RobertHu je napisal/-a:Čist lahko :wiihuu

Ja razlož mal :roll:

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr feb 23, 2005 8:28 pm

To mas streame dj setov? No tm k si dubu link majo ponavad se listo nekje moras kliknt in se ti izpise lista. Zdj usak dj ma svojo foro pr prehodu iz enga na druzga tko da bos bl tezko zadeu use lahk se posluzs tistga crossfada sam tist je en drek :) Tko da nabavs komade k so bli v setu pa sam nardis mix z ksnim progyem like ejay in to je to.

LP PiLLLe

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Sr feb 23, 2005 8:54 pm

Ok men je zadeva jasna pa mi je včasih delala...zdej k mam pa ta novga nerota mi pa med komadi dela pk. Čeprav sem dal disc at once, pa označil sem da je med komad 0s pavze.
Tko da tist k tole zna narest mu hvala.
Pa bres pk-ov.
A ja neki smo se pogovarjal, bojda lahko komplet mix daš v nerota pol pa sam določiš kje naj bi indexi stal, če kdo to ve se toplo priporočam.

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Če feb 24, 2005 12:17 am

Ko si cel mix dal na levo stran ekrana, torej na prazen cd, klikneš na datoteko in odpreš properties - lastnosti. (Če znaš naštimat pavzo 0 pol veš kako to gre).

Pol maš pa na vrhu okenca Properties tri zavihke in ta srednji se imenuje "Indexes, Limits, Split". Tuki maš pol cel svoj mix prikazan kot wave in lahko poslušaš kje so prehodi, tam postaviš indexe in potem samo še klikneš na "Split at Index Positions". S tem ti bo naredu kao tok komadov, kukr si dal indexov in boš lahko premikal potem naprej nazaj.

Ena opomba. To deluje pod pogojem, da si snemaš audio cd. Ker pa si napisal
Včeraj sem si kupil MP3 radio

se mi zdi, da boš posnel navaden data cd, in na njega dal par ur teh mixov v mp3 formatu. V tem primeru boš moral uporabit kak drug program za splitanje mp3-jev.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov