Tomaz40 je napisal/-a:ok prvo kot prvo tole paše v nima veze z avtomobilizmom
drugo: je taka debata da ima zelo velik potencial za kreganje
drugače pa je tko: Večina slovencev je čist OK do hrvatov in tut večina hrvatov je čist ok do slovencev. Imaš pa seveda nekaj manijakov, ki jim ne gre nič pametnega po glavi. Potem so pa tukaj še politiki in mediji. Slovenski obtožujejo Hrvate da hočejo nam krast, in Hrvaški obtožujejo Slovence da hočemo njim krast.
Pač... se vidi da smo hočeš nočeš še zmer balkanci.
black je napisal/-a:Al pa če gledaš paprika tv je tud sama hrvaška muska gor kakor da slovenska ni dovolj dobra.
Tomaz40 je napisal/-a:black je napisal/-a:Al pa če gledaš paprika tv je tud sama hrvaška muska gor kakor da slovenska ni dovolj dobra.
Ja pa sej ni. Tko kot je napisal Amater. Lej jest sem 100% Slovenec, pa veliiiko več poslušam hrvaško musko. Majo Severino, Gibonni, Petar Grašo, Dragojevič, E.T. in zdej Vanna, Vesna Pisarović,...
Kaj mamo pa mi? Foxy teens, ki na pol nage skačejo okol pa še dlake med nogami nimajo, pol maš Sašo Lendero in ''čudežno masažo dojk'',... Sej ne rečem vsak posluša kar mu pač paše ampak ar se muzike tiče je slovenščina v primerjavi s hrvaščino tko kot finščina s španščino.
Smola tko pač je.
Kar mi gre pa na živce so pa smrkavi čef***, ki so zdej clo ponosni na to da so od dol. Pa sej razumem da si ponosen na svoje korenine sam vse v mejah normale no.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov