darkdog24 je napisal/-a:Fantje a v Sloveniji pa mamo vse pošlihtano al kaj?
Sam poglejte Ljubljančane in Mariborčane.1x v življenju gremo na SP v nogometu, ves svet gleda tekmo, in kaj se zgodi na SLO tribuni, navijači LJ in navijači MB se stepejo pred celim svetom.In to ne s kako drugo državo ampak sami med seboj.SRAMOTA da ni večje.
Tk je pa na HR.Eno so svinje in se delajo norca iz nas SLO, otežujejo nam življenje in dopust doli, velika večina pa je prijaznih do nas.To da imajo velike cene nebom govoril o tem ker je to pač njihovo gospodarstvo in tu nimam kej rečt, nisem pa še našel 1 države in 1 naroda da bi bli vsi kamor bi šel prijazni in meni ustregli.
V tem je čar ljudi, da so vsi različni.
Se podpisem pod darkdog-ov post.Cisto odvisno,sto ljudi sto cudi,eni znajo biti res vljudni drugi malo majn ali pa sploh ne.Jaz osebno nisem imel nikoli taksnih problemov vedno so me zalo lepo sprejel kjerkoli sem ze bil,je pa res da je cisto odvisno kaksna osebnost si in karakter,mene npr.neke stvari ne bolijo in motijo in si pac mislim svoje,se je pa malo kdaj to sploh zgodilo!
NPR:V Bosno in Hercegovino hodi zelo veliko Slovencev po nakupih,ko sem jaz bil nazadnje tam sem videle sigurno 30 avtomobilov z SLO registersko tablico,tu pa nekateri pljuvajo po...je pa marsi kater potem rekel da sploh ni tako slabo,da so ljudje zelo prijazni,zivijo drugacno zivljenje-so bolj sprosceni itd.Pa velik bolj poceni je...
Za CRO tudi nisem imel kakrsnih koli problemov jedin to da mi je kdo ki me je poznal rekel da sem JANEZ,tu sem pa BOSANAC...

se samo nasmejim,jaz pravim kdor je dober do mene mu to vracam,sploh pa kot je darkdog napisal:V tem je čar ljudi, da so vsi različni!
Glede glasbe-naj vsak poslusa kaj mu gre v uho in kaj mu je vsec,nikogar nemores siliti v nekaj ce mu to npr.ni vsec!Meni osebno Predin ni in nikoli nebo vsec zato ko slisim njegovo pesem...na radiu enostavno presatvim.
Glede morja-vsak gre tja kamor mu je vsec in kjer se lahko sprosti in malo pozabi (tistih 10 dni v letu) na vse probleme,meni je Hrvaska obala lepa je pa res da ni poceni-sploh pa je to gospodarstvo.Ce si nekdo npr.nemore privosciti morja in enega ali drugaga razloga pac ne gre,eni nimajo casa,denarja...jaz nisem bil zal za dve leti na morju,sem bil priden in delal.
Sorry za OFFTOPIC malo sem se razpisal,lep dan zelim se naprej!s_mande