lisko je napisal/-a:Pa dobro je..... kaj je z maldino zadnje čase? 7569847659456928 naslovov na temo seminarske...... jao jao mladina..... ko smo mi delal ( vsaj jaz) seminarske še interneta nisem mel..... u knjižnico po knjige pa tipki pa se znajdi..... zdej pa res ni blema več seminarske nardit ko je net in to virtualno sranje.....
lisko je napisal/-a:Pa dobro je..... kaj je z maldino zadnje čase? 7569847659456928 naslovov na temo seminarske...... jao jao mladina..... ko smo mi delal ( vsaj jaz) seminarske še interneta nisem mel..... u knjižnico po knjige pa tipki pa se znajdi..... zdej pa res ni blema več seminarske nardit ko je net in to virtualno sranje.....
MacK je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Pa dobro je..... kaj je z maldino zadnje čase? 7569847659456928 naslovov na temo seminarske...... jao jao mladina..... ko smo mi delal ( vsaj jaz) seminarske še interneta nisem mel..... u knjižnico po knjige pa tipki pa se znajdi..... zdej pa res ni blema več seminarske nardit ko je net in to virtualno sranje.....
Lisko prosim ti sam...Kdo je seminarkse delal in kdo jih je od koga prekopiral :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost