Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a povzek Po maj 02, 2005 12:26 am

No tut jest sm imel najprej tega opevanega nortona (original, zadno verzijo), doklr mi ni komp začel pokat od virusov! Sej ne rečm, kšnga je še clo najdu, sam nism biu kej preveč zadovoln! Še demo verzija F-prota mi je najdla več virusov kot pa norton :!:
Zdej uporablam nod32 pa mi računalnik presenetlivo dobr dela, brez virusov, pa mam računalnik (in tko tut net) skos pržgan! Mene res še ni razočarov!
Slika

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Po maj 02, 2005 12:43 am

Ko smo že glih pr virusih. Kdor uporablja MSN in dobi od znanca ali prijatelja lahko je katerikoli stik sporočilo z začetkom lol you will like this in spod link naj tega ne klika ker link vsebuje virus 8) jaz tega nisem kliknil, kolega je pa :P

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Če maj 05, 2005 12:11 am

No po mucnih desetih dneh sem koncno uspel odpraviti napako in se tako ponovno uspel priklopiti na internet... Kot sem napisal ze v prejsnjem postu je bil problem v E0051 Failed to load TAP. Finta je bila samo v tem, da je bilo treba prekljukati dve kljukici v nastavitvah EnterNet aplikacije : opcijo Filter driver je bilo treba izklopiti in priklopiti Protocol driver.

Panda Platinum ze prezi na nepovabljene viruse in ostale nepridiprave...
Lp
Aja pa se tole : Panda je pa se vedno zakon:) :P
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov