Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Sr maj 04, 2005 10:13 pm

Dario je napisal/-a: Ja takih Tv-jev pa mi nebomo kupoval ker v teh televizorjih se pol duhovi naselijo in pol ropotajo po tv-ju in ob 4-ih zjutraj skačejo in pokajo not :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :?
Aha ok pol pa rajš ne.

Sm neki zamomljal in spizdil
Lp

:shock: :shock: :shock: :DDD :jao: :rofl
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Sr maj 04, 2005 10:41 pm

black je napisal/-a:šit ej moj ma tud luknje :shock: :shock: :P :P

Moj ima pa sam une za prijet. 8) Ni nobenih duhov ponoč.

Sam fak ej kaj so eni občutljivi. Zadnjič (za 1. maja) sem se lepo peljal po cesti tam na eno prireditev (Tuštanj, če komu to kaj več pove) folk je jasno parkiral povsod ob cesti. Pa srečam frendico, zavijem mal na stran in začnem debatirat. Pa nasprot pripelje en 45. letnik v Golfu III in se pred mano ustavi. Čez cca. 10 sekund se še mal odmaknem in sam pri sebi zagodrnjam: "ata saj maš dost placa." In on gre mimo (oba sva imela spuščene šipe) pa se začne name pizdit: "Proklet falus bla bla bla" (nisem več poslušal ker sva bla že mimo). Mislm kolk so eni res preveč občutljivi ampak pomoje ni bil čist trezn.
Ko bi se takšni ljudje vsaj še za kaj drugega brigal kot se pizdit na ljudi zaradi malenkosti. Naj svojo energijo rajš usmerijo v reševanje našega onesnaženega planeta, v popolnoma novo vrsto družbe kjer bodo vsi zadovoljni... Ne pa, da svoj dragocen čas zapravljajo, da te lovijo :shock: ali pa se pizdijo na vsakega. Saj če bi bil njegovih let bi bil itak tiho tko si je pa mislil bom že pokazal temu mulcu. Aja pa če bi deloval malo bolj mafijsko bi se ata tut posral pa bil tiho/peljal svojo pot. Skratka v resnici sam zdravijo svoje manjvrednostne komplekse z zdiranjem nad nekom, za katerega menijo, da je od njih manjvreden in jim ni nevaren. ;)
Zadnjič spremenil Symon, dne Sr maj 04, 2005 10:47 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Sr maj 04, 2005 10:45 pm

Mojster Daco, zanimiva zgodba, sam , k sm tole prebral, jo je pa čist zasenčl.
Dario je napisal/-a:Ja takih Tv-jev pa mi nebomo kupoval ker v teh televizorjih se pol duhovi naselijo in pol ropotajo po tv-ju in ob 4-ih zjutraj skačejo in pokajo not

faaaaaaak, ni smajlija, k bi ponazarjal moje smejanje, ki je močno spominjalo na prašičje kruljenje ob branju tega. Fak, če ne bi mel naslonjal za roke, bi s stola padu.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če maj 05, 2005 7:09 am

PiLLLe je napisal/-a:pa ceste so tut adijo pamt

A dej ne ga srat nooooo. Marsikdo bi se moral furat tukaj, da bi se sploh naucil vozit ;)

PiLLLe je napisal/-a: pa tm cez godice

:cry :cry :cry

Tukaj bi pa men prisla prav naslonjala :mrgreen:
SlikaSlika

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Če maj 05, 2005 7:21 am

Citiram:
...al sm pa sam jst cudak, ki ni za na cesto in v prazno zdej neki robantim,...

Tako je! Nekulturno obnašanje do ostalih udeležencev v prometu in arogantna ignoranca ostalih, ki spoštujemo cestnoprometne predpise, četudi so ti kdaj pa kdaj čudni. Kaj pa, če bi se od nekod vzel še en tak kot ti? Med vožnjo je treba tudi predvidevati in ne samo voziti po trenutni situaciji.

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo Če maj 05, 2005 7:23 am

Rally je ta vikend in vse tuje posadke so danes že tam.
Danes je dovoljen popis proge, tako da bo tudi danes pestro na cestah. :twisted:
Slika

proxima
Nov uporabnik

Napisal/-a proxima Če maj 05, 2005 8:18 am

:ue V avtosoli se itak navadis, da je stvar casti tistega, k je za tabo, da te v kriziscu prehiti po levi, se mi je pa zdelo takrat in danes to ful mem.

V hipoteticni situaciji, ko bi avtosolar pozabil dat levi zmigovc (malo verjetno, ker zmigovce itak dajejo samo avtosole in cudaki) in bi speljal hitreje, kot pricakujes (se manj verjetno, ce smo cisto odkriti ;)), bi imel posla z zavarovalnico in licarjem. Tko si pa samo pojedel malo zivckov sebi, atku, da o avtosoli ne govorim. :ne A se res splaca? :)

Zdej pa kr :/:o:/ po men! :)

pozdravcek,

proxima

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Če maj 05, 2005 5:59 pm

Ma nekateri res niste resni. Kolikokrat ste pa sli skozi Idrijo? Mislim, ce se X-Hair fura skoz rdec semafor (ok, sej je domacin - itak vemo da so cudni :P :lol: ) jst pa pregledam situacijo in ob zeleni luci naredim nekaj, kar ponavadi nikoli... pa se najde par junakov pametovat. Pa sej nimam jugota, sem padel mimo kolone v trenutku (ni misljeno zdej da se hvalim, kako mi avto leti), ker ze tko sem bil v gibanju in sem s tistih 20 na 80, da sem mimo padel potreboval par sekund. Tok da je turbina potegnila in je blo vsega konc :P

Itak pa ni vazno, vsakemu svoje... danes sem bil spet v Idriji in sem zakljucil pomoje za kar nekaj casa s tistim koncem. No danes ni bilo nobenih incidentov. Noben me ni zaparkiral, pa tut noben se ni pizdil name - je bil pa dez. :)
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Če maj 05, 2005 6:09 pm

lohk da je un serif wannabe kaksn kandidat za reli pa je konkurenco ustrahoval :lol:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Pe maj 06, 2005 5:16 am

Daco je napisal/-a:je bil pa dez. :)

LJ - Idrija 33-34min. Dej mal testiri tist srot od gume :mrgreen:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Pe maj 06, 2005 9:50 am

Rednecks :) srečen bodi Daco, da nisi doživel Deliverance hehe.... me kr mal skrbi če že v Idriji se to dogaja, kaj bo šele polet skozi kakšno Arizono ;)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Pe maj 06, 2005 10:13 am

V Sloveniji je še kar nekaj deliverence scene... Kak Loški potok... Ali pa Nemška Loka... Brrrr, tam res zgledajo vsi kot da ovce f****

Za Idrijo pa ne bi vedel....
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Pe maj 06, 2005 10:42 am

svadreb je napisal/-a:Citiram:
...al sm pa sam jst cudak, ki ni za na cesto in v prazno zdej neki robantim,...

Tako je! Nekulturno obnašanje do ostalih udeležencev v prometu in arogantna ignoranca ostalih, ki spoštujemo cestnoprometne predpise, četudi so ti kdaj pa kdaj čudni. Kaj pa, če bi se od nekod vzel še en tak kot ti? Med vožnjo je treba tudi predvidevati in ne samo voziti po trenutni situaciji.

Don't drink and drive... smoke and fly

:roll:
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Pe maj 06, 2005 2:50 pm

Mrcina je napisal/-a:Za Idrijo pa ne bi vedel....

Bo dost, da mene vidis pa ti bo vse jasno :mrgreen: Zgresit baje, da se me ne more :P Sam yugotov se pa pazi, ce naletis na kakega lokal patriota. Slika
SlikaSlika

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Pe maj 06, 2005 9:27 pm

Hmm,dostkrat sm biu že dol u Idrij pa nism še nikol doživel kakga incidenta,to pa da so fantje dol precej divji kar se tiče vožnje sm pa parkrat doživel..sicer ga tud sam rad kdaj pa kdaj prtisnem,tko da smo ga včasih gonil tud do Žira...
Ni kej full majo hude ceste za rally poganat dol sam če kerga srečaŠ na uni ozki cesti pr velki brzini pa zna bit kr tesno :?
Aja btw Daco tud jest sm do konca prebral tvojo prigodo pa mislm da to proti tistmu k je edn napisal da v Tržiču bi te kak kmet z vilami zajagal (ker tm so eni tud mal obrnjen)ni skoro nič..ignorantsko si vse skupi vzem,pač ata se je mogu mal skašlat pa si mu zgleda glih ti na mino prletu..jest tacga sam nekam pošlem.
P.s. pa upam da letos tud pridem na rally če bom na šihtu dobu prepustnco za izhod.. :( ;)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov