Clio_16V je napisal/-a:Hm...ko sm mel registracijo za avto in vrgu 180 000sit za zavarovanje(kasko itd)...sem dobil od zavarovalnice triglav en listek za brezplačno pranje avtomobila...pa me zanima kak poteka to pranje? A ni na OMV-ju tak da kupis eno kartico al kaj ze in jo das v aparat? Nikol se nisem pral na OMV-ju, tak da ne vemBi pa su prat sj je đabe z listkom
M3 je napisal/-a:najprej ga z vodo pošpricajo, pol namilijo, pol gre skozi krtače, pol ga spet z vodo
splaknjejo, posušijo in thats it!
Clio_16V je napisal/-a:Hm...ko sm mel registracijo za avto in vrgu 180 000sit za zavarovanje(kasko itd)...sem dobil od zavarovalnice triglav en listek za brezplačno pranje avtomobila...pa me zanima kak poteka to pranje? A ni na OMV-ju tak da kupis eno kartico al kaj ze in jo das v aparat? Nikol se nisem pral na OMV-ju, tak da ne vemBi pa su prat sj je đabe z listkom
pilgrim je napisal/-a:kar zapelji v avtopralnico, kako in kaj, ti bodo že tam povedali,
prask pa se ne boj, saj avtomobili niso iz žajfe, krtačke pa nimajo na koncu olfa nožev.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov