Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
SaleXIII.
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a SaleXIII. To maj 31, 2005 5:33 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:jaja svinarji.

zato pa kr na Bled in Bohinj, bomo vsaj mi vec turizma mel
Naša obala je itak en velik beton pri nas na gorenjskem se lahko vsaj na travo ulezes in se gres kopat v cisto sladko vodo :D

Pa se 1000 (al neki tazga) hocete za parking, neglede na to a bos cel dan tam al samo par urc, unga pri hokejski dvorani ne stejem k je predalec od plaze :?

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso To maj 31, 2005 11:11 pm

Eh men istra ni glih bog ve kaj pa sem jo verjetno videl že kar dobršen del.edini res lep del istre je kamenjak ampak me moti ker so ježi in nobene sence.
potem dalmacija se po mojem mnenju začne od paga navzdol in je veliko lepša.sam pag je bedarija.poln pjanih in pretepa željnih zagrebčanov in kar je še slabše zagrebčank.jebemti majku....
njalepše morje ima po mojem mnenju spodnja dalmacija ampak je pa falus, ker je predaleč da bi se za vikend zapeljal na morje.
naša obala je pa res katastrofa.ne razumem tistih, ki se sončjo in kopajo pod žusterno.wtf?!najbolj ql je lucija za kakšen pijanski vikend,zraven še mal dirkaš z gokarti in poješ eno pico v zlatem sidru, ki ti jo postreže vrlo razbacani natakar :D

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Če jun 02, 2005 11:38 am

najhujše pa je to kar gledam vsak dan skozi mojo okno, ko potegnejo ladjo
iz luke ven, in niti jo ne obrnejo do konca pa sredi zaliva btw sprazne fekalni rezervar,
se samo vidi 500 meterski rjav madež okoli ladje. jaz ne vem zakaj glede tega nobeden nič ne ukrepa, pravilo je da to morejo spraznit na odprtem morju, ne pa sredi
koperskega zaliva kjer je itaq precej zaprt in vodni tok ni tolko močen, in zadeva
se seseda na tla. in tudi proti obali kej prileze.

pa ne vprašajte kakšne barve je zaliv po kakem malo večjem neurjo :? :? :?

bom enkrat malo poslikal zadevo in vam pokazal sem.
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če jun 02, 2005 12:25 pm

M3 je napisal/-a:najhujše pa je to kar gledam vsak dan skozi mojo okno, ko potegnejo ladjo
iz luke ven, in niti jo ne obrnejo do konca pa sredi zaliva btw sprazne fekalni rezervar,
se samo vidi 500 meterski rjav madež okoli ladje. jaz ne vem zakaj glede tega nobeden nič ne ukrepa, pravilo je da to morejo spraznit na odprtem morju, ne pa sredi
koperskega zaliva kjer je itaq precej zaprt in vodni tok ni tolko močen, in zadeva

Kav ko bi mi našim v parlamentu in županom naredl kako svinjarijo - recimo pobral vso svinjarijo iz ene plaže v enem vikendu in pol to primorskim županom stresemo na vrt, da bodo pol mogoče kej ukrepat začel, sej oni tut živijo v teh mestih.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Če jun 02, 2005 2:37 pm

nebivedu je napisal/-a:
M3 je napisal/-a:najhujše pa je to kar gledam vsak dan skozi mojo okno, ko potegnejo ladjo

Kav ko bi mi našim v parlamentu in županom naredl kako svinjarijo - recimo pobral vso svinjarijo iz ene plaže v enem vikendu in pol to primorskim županom stresemo na vrt, da bodo pol mogoče kej ukrepat začel, sej oni tut živijo v teh mestih.

uh še kako bi ukrepali, ko bi preko vseh možnih vezah nas poskušali potalat u zapor za čim več let :D :D :D
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost