Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

tomaz03
Novinec

Yamaha DVD receiver te rproblemi

Napisal/-a tomaz03 Pe jun 03, 2005 7:07 pm

imam reciever yamaha rxv 357 ter player dvd 357
in ko sm povezu vse, mi sprednja zvocnika ne delujeta, pa ne vem v cem je problem, a je imel mogoce kdo iste probleme s tem sistemom?

sem probal dat zadnje zvocnike na sprednje pa deluje vse ok, tk da zvocniki so okey!
a so kje kaksne nastavitve, da so na zacetku sprednji na off?

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Pe jun 03, 2005 8:10 pm

To si novo kupil al kaj :roll: ,če ja imaš navodila in poglej za nastavitve,itaq da je treba naštimat :)
Slika

tomaz03
Novinec

Napisal/-a tomaz03 Pe jun 03, 2005 8:22 pm

naštimano! sem se malo poglobil v navodila in rešil zadevo - primitvno - ampak ok!

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Pe jun 03, 2005 9:56 pm

Čist odvisno na kak način poslušaš in pa kaj poslušaš. Za radio in CDje ti delata samo sprednja dva zvočnika (stereo sistem), če pa gledaš DVDje kjer je 5.1 kodiranje zvoka pa ti more prit zvok iz vseh zvočnikov.

Seveda se da tudi nardit da ko poslušaš radio ali CDje da ti špilajo vsi zvočniki (pač odvisno od receivera). Vidim da imaš bolj nizki rang receivera tak da vprašanje kak je tam s temi funkcijami.
Slika

tomaz03
Novinec

Napisal/-a tomaz03 So jun 04, 2005 7:58 am

matcho je napisal/-a:Čist odvisno na kak način poslušaš in pa kaj poslušaš. Za radio in CDje ti delata samo sprednja dva zvočnika (stereo sistem), če pa gledaš DVDje kjer je 5.1 kodiranje zvoka pa ti more prit zvok iz vseh zvočnikov.

Seveda se da tudi nardit da ko poslušaš radio ali CDje da ti špilajo vsi zvočniki (pač odvisno od receivera). Vidim da imaš bolj nizki rang receivera tak da vprašanje kak je tam s temi funkcijami.

tudi pri radio ter CDju mi delujejo vsi zvočniki! tako da je za1x res vse v najlepšem redu!

Sedaj me pa samo zanima, a je možno povečat podnapisi pr divx filmu, oz. če je mogoče spremenit barvo podnapisov? ker so v bistvu take blage bele barve, in se ful slabo vidi!

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho So jun 04, 2005 9:55 am

S totimi podnapisi so vedno neki problemi, pri bilo kateremu DIVX predvajalniku.

Prej sem imel neki DIVX player (mislim da yamakava al nekaj takega) tam se je vse dalo nastavljat kar se tiče podnapisov, zdaj pa imam Xorota pa ne morem nič štelat podnapisov.

Poglej malo v nastavitve na predvajalniku, ziher je kaj za nastavitve podnapisov. Močno pa je tudi odvisno od tega kateri FW (software) imaš inštaliran gor.

Radio in CDje se ponavadi posluša v stereo načinu.
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost