Kolikor sem jaz opazil in to sigurno tudi drzi:
Glej nekatere artikle ima pac SPAR ceneje kot TUS ali Mercator,spet nakaj drugega ima pa TUS cenej kot ostala dva.
Marza dela svoje!!!!Jaz sem nekaj casa nazaj delal v trgovini z racunalniki in opremo,no in sem malo primerjal cene PCS-a in Comtrona pa povem da so se cene razlikovale vec kot prevec(na malih stvareh do 5.000 ali 10.000SIT,da o racunalnikih sploh ne govorim 10.000SIT do 30.000SIT) robo pa nabavljajo od istega generalnega uvoznika.

Spet drugic je pa v Comtronu bila neka stvar drazja kot v PCS-u.Tako je to je pac treba spremljati reklame.
Ce kopujem nekaj malo drobnarij grem tja kjer je meni cenovno ugodno in malo gledam tudi na porabljeni cas.

No nekaj let nazaj smo vecinoma nabavljali v sosednji Avstriji v Hofer-ju sedaj se pa skoraj da ze ne isplaca vec.SPAR-TUS-Mercator nabavljam v vseh treh prodajalnah.
P.S.; Duro je pa meni legenda.Pa da o reklamah nebi govoril...se spomnim nekaj let nazaj PRIMOZA PETERKE v tisti reklami za caj!meni je on bil in ostal bo najbolj antipaticen SLO sportnik pa naj rece kdor kar hoce.Zakaj pa ravbno on v reklami,zato ker je bil takrat v prvincu svojega sporta in ni bilo koga da nebi vedel kdo sploh on je.No in to nekateri iskoriscajo a ne!S tem si delajo reklamo.
No sedaj pa ze odkrivam toplo vodo!Se opravicujem,lep soncena dan zelim se naprej.s_mande