Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Tušove reklame

Napisal/-a Damjan19 So jun 04, 2005 1:12 am

Včasih, predn se nam je Spar naselil skoraj pred nos smo vedno hodili v Tuša.Počas smo si gor doma prišl da je v šparu nekak ceneje...
zj pa iz leta v leto gledam kak tuš neko kitajski, italjansko, pač uvoženo sra**e uvaža, reklamira se sa Đurom, njegov appereance je katastrofalen, v bistvu so že reklame čist mim, mislim,da če plačujejo kiri firmu, da jim reklame dela, da bi ji takoj mogli nehat...kr tale super Đuro je pa vsej zame kapla čez rob...trivialnost v popolni obliki...cel imidž...pa slogan:˝kjer je akcija, tam je đuro...˝Nej bo slovenska firma, jz pa patriot in zagovornik slovenskega, ampak mam špar raje, že zarad reklam ki jih v medije pošlje tuš

Vidite o čem govorim?Slika

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HONDEK So jun 04, 2005 1:26 am

˝Nej bo slovenska firma
Te reklame še nisem videl, samo se strinjam z tabo.
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
kroskris
Novinec

Kraj: z Dežele

Napisal/-a kroskris So jun 04, 2005 2:54 am

dzuro je car, samo tud on kupuje v sparu :P
omg, i love my bmw!
Slika

Uporabniški avatar
frutko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a frutko So jun 04, 2005 8:03 am

sam špar tut najeda z reklamo "Špaa-aar, dobro zame!" :lol: :lol: LOL
Wrummmmmmmm!

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande So jun 04, 2005 10:06 am

Kolikor sem jaz opazil in to sigurno tudi drzi:

Glej nekatere artikle ima pac SPAR ceneje kot TUS ali Mercator,spet nakaj drugega ima pa TUS cenej kot ostala dva.Marza dela svoje!!!!Jaz sem nekaj casa nazaj delal v trgovini z racunalniki in opremo,no in sem malo primerjal cene PCS-a in Comtrona pa povem da so se cene razlikovale vec kot prevec(na malih stvareh do 5.000 ali 10.000SIT,da o racunalnikih sploh ne govorim 10.000SIT do 30.000SIT) robo pa nabavljajo od istega generalnega uvoznika. ;) Spet drugic je pa v Comtronu bila neka stvar drazja kot v PCS-u.Tako je to je pac treba spremljati reklame.
Ce kopujem nekaj malo drobnarij grem tja kjer je meni cenovno ugodno in malo gledam tudi na porabljeni cas. ;) No nekaj let nazaj smo vecinoma nabavljali v sosednji Avstriji v Hofer-ju sedaj se pa skoraj da ze ne isplaca vec.SPAR-TUS-Mercator nabavljam v vseh treh prodajalnah.

P.S.; Duro je pa meni legenda.Pa da o reklamah nebi govoril...se spomnim nekaj let nazaj PRIMOZA PETERKE v tisti reklami za caj!meni je on bil in ostal bo najbolj antipaticen SLO sportnik pa naj rece kdor kar hoce.Zakaj pa ravbno on v reklami,zato ker je bil takrat v prvincu svojega sporta in ni bilo koga da nebi vedel kdo sploh on je.No in to nekateri iskoriscajo a ne!S tem si delajo reklamo. :idea:
No sedaj pa ze odkrivam toplo vodo!Se opravicujem,lep soncena dan zelim se naprej.s_mande

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso So jun 04, 2005 6:03 pm

Mah jaz v tuša in spara sploh ne hodim ampak grem raje k zokiju ;)
spar in tuš mi imata obadva idiotske reklame.najprej tuš z durotom, ki se dere akcija in skače čez ene zidove in na drugi strani spar z enim decem, ki teče po enem sodu in ga potem odfuka ven iz unga soda.wtf?!
Aja s_mande: dej si omislu kakšen drug podpis.sicer nimam nič proti štosom o alfah in mehanikih, ker je to stara fora ampak drug del o bmwju in hondi se mi zdi pa malo mem.zakaj honda in bmw?čisto drugačna avtomobila po mojem mnenju pa da ne boš kot un z i love german and japanese cars in dont drink sea water fich f*** in it :P brez zamere in lep dan ;)

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So jun 04, 2005 6:38 pm

ja pak ane :shock: , s kakimi stvarmi se pa vi ukvarjate , a ni kaj bolj pametnega za počet,kot take teme odpirat :roll:
Slika

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande So jun 04, 2005 7:13 pm

Vuso je napisal/-a:Mah jaz v tuša in spara sploh ne hodim ampak grem raje k zokiju ;)
spar in tuš mi imata obadva idiotske reklame.najprej tuš z durotom, ki se dere akcija in skače čez ene zidove in na drugi strani spar z enim decem, ki teče po enem sodu in ga potem odfuka ven iz unga soda.wtf?!
Aja s_mande: dej si omislu kakšen drug podpis.sicer nimam nič proti štosom o alfah in mehanikih, ker je to stara fora ampak drug del o bmwju in hondi se mi zdi pa malo mem.zakaj honda in bmw?čisto drugačna avtomobila po mojem mnenju pa da ne boš kot un z i love german and japanese cars in dont drink sea water fich f*** in it :P brez zamere in lep dan ;)

Upam da si zadovoljen,saj sam nisem mislil nic slabega,itak vsak zase ve in vozi pac kar mu je vsec.Tako da je meni cisto vsen in sem si odstranil podpis(malo tudi tebi na zeljo). :P

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 So jun 04, 2005 7:35 pm

vsakič ko slišim besede: "AKCIJA AKCIJA" se spomnem na tole bedno reklamo z đurom.

hvala tuš! :? :?

:D
Slika

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Ne jun 05, 2005 10:21 pm

killah bee je napisal/-a:ja pak ane :shock: , s kakimi stvarmi se pa vi ukvarjate , a ni kaj bolj pametnega za počet,kot take teme odpirat :roll:

k**c, ka nej...nimam življenja... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Re: Tušove reklame

Napisal/-a YOC Po jun 06, 2005 2:12 pm

Damjan19 je napisal/-a:kr tale super Đuro je pa vsej zame kapla čez rob...trivialnost v popolni obliki...cel imidž...pa slogan:˝kjer je akcija, tam je đuro...˝Nej bo slovenska firma, jz pa patriot in zagovornik slovenskega, ampak mam špar raje, že zarad reklam ki jih v medije pošlje tuš

Če bi jutr katerikoli od "slovenskih" trgovcev za svojo reklamno kampanjo najel Schumija, Naomi ali pa npr. Stalone-a pa to ne bi imelo nič opraviti z nacionalnostjo in slovenskimi firmami. Bodite objektivni ljudje.

Morda malo mimo ampak vendarle: Kakšna je razlika med enim Joe Cockerjem pa npr. enim Halidom Bešlićem? Oba sta glasbenika, oba sta tujca,... pa še kej, ampak če bi se npr pri nas na radiu zavrtel Bešlić bi blo to celo sranje in odprl bi še sto topicov na ta račun.

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

TaiRoyCi
Novinec

Kraj: Lj.

Napisal/-a TaiRoyCi Po jun 06, 2005 2:34 pm

Za moj pojem, sploh ne moreš dajati primerjave med tema dvema glasbenikoma. Ker Joe ne poje narodne...kot jo Halide :roll: Kot bi dal primerjavo med Fredijem pa Springsteenom. Eno je svetovno znana oseba z kvalitetno glasbo, drugo pa je nek lokalni jodlar...pa brez zamere, samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Napisal/-a YOC Po jun 06, 2005 3:55 pm

TaiRoyCi je napisal/-a:Za moj pojem, sploh ne moreš dajati primerjave med tema dvema glasbenikoma. Ker Joe ne poje narodne...kot jo Halide :roll: Kot bi dal primerjavo med Fredijem pa Springsteenom. Eno je svetovno znana oseba z kvalitetno glasbo, drugo pa je nek lokalni jodlar...pa brez zamere, samo moje mnenje.

Seveda ni zamere samo si ti pač dal še slabšo primerjavo. Pa konec koncev se po radijih vrtijo katastrofalne ameriške,... "pesmi" ampak v tem primeru ne gre za kakovost glasbe ampak narodnostno pripadnost. In kljub temu, da je Đuro očitno eden najbolj sposobnih na svojem področju nekoga moti le zato, ker je pač neslovenec. Torej primerjava s kakšnimi Stallone-i bi bila v tem primeru kar primerna.
Če si "American director" brez talenta je očitno bolje kot če si "Balkan režiser" z ogromno talenta.
Pa da ne bo kdo mislu da sem močno čustveno navezan na Đurota. Enostavno me je zmotil razlog za odpiranje teme.

lp

VSI DRUGAČNI - VSI ENAKOPRAVNI :!: ;)

8)

TaiRoyCi
Novinec

Kraj: Lj.

Napisal/-a TaiRoyCi Po jun 06, 2005 5:49 pm

Sej se strinjam s tabo, samo fora je v tem da, joe-a posluša celi svet, Halida pa samo določen folk...Drugače pa se popolnomo strinjam, glede teme.
Slika

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 So jun 11, 2005 12:02 am

uf...sm že na to temo pozabu...

jz sm hotu z tem postom sam povedat, da ma tuš tk zaendrek reklame, da me na wc tiši, če đuro not špila mi je čist vseen, sam reklame so pa prekleto slab narjene
nč drugega, špar bo moja trgovina...dobro zame................
:P

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Re: Tušove reklame

Napisal/-a YOC Po jun 13, 2005 7:12 am

Damjan19 je napisal/-a:...pa slogan:˝kjer je akcija, tam je đuro...˝Nej bo slovenska firma, jz pa patriot in zagovornik slovenskega, ampak mam špar raje, že zarad reklam ki jih v medije pošlje tuš

Kaj Damjan? ;)

lp

8)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov