Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

mr. REGY

Napisal/-a gajo_g Pe jun 10, 2005 9:16 pm

prosim za pojasnila ne da se sekiram zaradi opozorila glede na to da sem ta forum dal na ignore prav zaradi takih kot si ti ki si krojijo pravila oziroma si jih tolmačijo po svoje in sicer pojasnilo zahtevam glede teme http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 084#489084 naj ti osvezim spomin z členom 1.3 - kregarija stila "jaz imam pa boljšo znamko, ne moja je boljša" ali "jaz imam pa boljšega/lepšega/daljšega kot ti" je prepovedana in bo podeljeno opozorilo za VSE udeležene v kregariji. Pljuvanje po drugih znamkah avtomobila ali opreme je sankcionirano z opozorilom (rumeni karton).
Pa mi povej z kom sem se jaz kregal glede na to da se ta člen nanaša na kreganje jaz se nisem z nikomer kregal ampak se izrazal svojo voljo in se enkrat povem recimo za mene osebno so korejska vozila j***a pa kaj saj se nisem z nikomer kregal in sem hotel prepreciti kreganje ki bi nastalo ob nadaljevanju teme in sem lepo prosil za zaklep naenkrat danes pa vidim opozorilo in se prvo dodobra nasmejim pa si preberem tisti clen pa katerem bi naj bil kaznovan !!

v pričakovanju cim prejšnjega odgovora tvoj fan Goran Gajić
:D :D :D :D :D :D
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!

mojster
Uporabnik

Napisal/-a mojster Pe jun 10, 2005 9:26 pm

sej je za bmw-ja in ne za neka druga j***a

:roll: jasno zdej

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Pe jun 10, 2005 9:39 pm

pa halo pa kaj se tu dogaj pa ka a vi res nimate kaj bolj pametnega za delat ko pa da si namisljujete neka brezvezna pravila in si jih tolmacite na samo svoj nacin evo tako tale forum bom dal dokoncno na ignore in prosim ce se bi dalo kako urediti da me izbrisete iz evidence na mojo voljo pa se te dni smo v sluzbi dobili pikado avtomat pa bo bolje da igram pikado kot pa da se kregam z mulci lep pozdrav poklicni gasilci Ravne na Koroskem :D :D :D regy ne pozabi da sem tvoj fan
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe jun 10, 2005 9:40 pm

imaš srečo da se mi ne da kartona po žepu iskat. Je že borut oo7 vse povedu

tko da locked
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe jun 10, 2005 11:01 pm

no, da še povem nekaj zraven, čeprav je že zaklenjeno.

če bi totalno upošteval pravilnik, bi ti lahko dal sedaj še dve opozorili, enega sem "spregledal", ko sem te opozoril samo za omadeževanje drugih znamk.

še enkrat citiram del člena, na katerega se je vezalo opozorilo:

Pljuvanje po drugih znamkah avtomobila ali opreme je sankcionirano z opozorilom (rumeni karton).

medtem, ko je tvoja tema bila OGLAS, ki so strogo prepovedani na forumu (2. člen), ter sedaj se še pritožuješ čez delo moderatorjev(5. člen) .

v primeru nadaljnih kršitev pravilnika, boš dobil še te dve opozorili, kateri sem ti sedaj opisal, trenutno ju bom pa spregledal. kar pomeni, da si še samo eno opzorilo stran od bana.
Slika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Po jun 13, 2005 7:58 am

Samo še nekaj dodam - dragi Gajo, znan si po temu da rad hodiš ljudem v teme(tudi meni si ko sem imel temo posvečeno Hyundai Coupe) in jim bruhaš po avtomobilskim znamkam za brezveze, če si fan BMW (pa čeprav krepko rabljenih) prav - drugače pa daj nam samo še en razlog in bomo poskrbeli da dobiš kick in the ass iz tega foruma gasilec gajo - pa ne sekiraj se ata - tukaj nismo sami mulčki da se boš tako prepotentno obnašal ;)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov