na kanalu zlo neradi pomagajo/mo ce prides z malo bolj kompleksnim problemom. nekak tezko po mojem nebi smelo bit... eno sql bazo zadi laufas, po moznostjo ena al pa dve tabelci, recimoKMX je napisal/-a:Upam da je kle kšn k obvlada PHP pa mi bo lahk pomagu...
rabu bi skripto k omogoča login na strani in pa da si uporabnik uredi profil (napiše kj o seb, mogoče tud prpopa svojo slikco itd itd)
PROSM POMAGITE!!!
p.s. sm spraševal na php-si pa ni blo odgovora.
Hvala KMX
NoName je napisal/-a:na kanalu zlo neradi pomagajo/mo ce prides z malo bolj kompleksnim problemom. nekak tezko po mojem nebi smelo bit... eno sql bazo zadi laufas, po moznostjo ena al pa dve tabelci, recimoKMX je napisal/-a:Upam da je kle kšn k obvlada PHP pa mi bo lahk pomagu...
rabu bi skripto k omogoča login na strani in pa da si uporabnik uredi profil (napiše kj o seb, mogoče tud prpopa svojo slikco itd itd)
PROSM POMAGITE!!!
p.s. sm spraševal na php-si pa ni blo odgovora.
Hvala KMX
osebe( integer id, varchat ime, varchar priimek, varchar nick, varchar opis, blob slikca)
dnevnik(integer id, integer tip, datetime datum)
pri slednjem je tip misljen kot prijava, odjava, ali kaj takega... nikol ne skodi
kaj bi se potem mogu vedet... recimo to, da je pametno aplikacijo zavarovat da ne podpira kakih sql injectionov, preberi si malo na
http://www.vbmysql.com/articles/sqlinjection.html
ampak ti povem, da funkcija mysql_escape_string() ponavad naredi svoje, in to je priblizno to... php je drgac jako podobn kakemu c++ ali javi. vsekakor porocaj, kak ti bo uspelo, pa vso sreco pri programiranju!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov