Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

PHP mojstri pomoč

Napisal/-a KMX To jun 21, 2005 4:52 pm

Upam da je kle kšn k obvlada PHP pa mi bo lahk pomagu...

rabu bi skripto k omogoča login na strani in pa da si uporabnik uredi profil (napiše kj o seb, mogoče tud prpopa svojo slikco itd itd)

PROSM POMAGITE!!!

p.s. sm spraševal na php-si pa ni blo odgovora.

Hvala KMX
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika

matej_jack
Novinec

Napisal/-a matej_jack To jun 21, 2005 6:11 pm

Hmmm.... Malo tukaj pobrskaj, drugače pa vem, da je bla ena stran,ko je blo full skript zastojn, pa si si lahko dol vleko (jaz sem si potegno neki chat programcek za finto :P )
Slika

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Re: PHP mojstri pomoč

Napisal/-a NoName To jun 21, 2005 7:31 pm

KMX je napisal/-a:Upam da je kle kšn k obvlada PHP pa mi bo lahk pomagu...

rabu bi skripto k omogoča login na strani in pa da si uporabnik uredi profil (napiše kj o seb, mogoče tud prpopa svojo slikco itd itd)

PROSM POMAGITE!!!

Hvala KMX
na kanalu zlo neradi pomagajo/mo ce prides z malo bolj kompleksnim problemom. nekak tezko po mojem nebi smelo bit... eno sql bazo zadi laufas, po moznostjo ena al pa dve tabelci, recimo
osebe( integer id, varchat ime, varchar priimek, varchar nick, varchar opis, blob slikca)
dnevnik(integer id, integer tip, datetime datum)
pri slednjem je tip misljen kot prijava, odjava, ali kaj takega... nikol ne skodi
kaj bi se potem mogu vedet... recimo to, da je pametno aplikacijo zavarovat da ne podpira kakih sql injectionov, preberi si malo na
http://www.vbmysql.com/articles/sqlinjection.html
ampak ti povem, da funkcija mysql_escape_string() ponavad naredi svoje, in to je priblizno to... php je drgac jako podobn kakemu c++ ali javi. vsekakor porocaj, kak ti bo uspelo, pa vso sreco pri programiranju!
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Re: PHP mojstri pomoč

Napisal/-a KMX To jun 21, 2005 8:03 pm

NoName je napisal/-a:
KMX je napisal/-a:Upam da je kle kšn k obvlada PHP pa mi bo lahk pomagu...

PROSM POMAGITE!!!

Hvala KMX
na kanalu zlo neradi pomagajo/mo ce prides z malo bolj kompleksnim problemom. nekak tezko po mojem nebi smelo bit... eno sql bazo zadi laufas, po moznostjo ena al pa dve tabelci, recimo
osebe( integer id, varchat ime, varchar priimek, varchar nick, varchar opis, blob slikca)
dnevnik(integer id, integer tip, datetime datum)
pri slednjem je tip misljen kot prijava, odjava, ali kaj takega... nikol ne skodi
kaj bi se potem mogu vedet... recimo to, da je pametno aplikacijo zavarovat da ne podpira kakih sql injectionov, preberi si malo na
http://www.vbmysql.com/articles/sqlinjection.html
ampak ti povem, da funkcija mysql_escape_string() ponavad naredi svoje, in to je priblizno to... php je drgac jako podobn kakemu c++ ali javi. vsekakor porocaj, kak ti bo uspelo, pa vso sreco pri programiranju!

v php-ju sm šele začetnik tko da upam da mi bo ratal kj usposobt

se ti da da bi me kontaktiru prek PM-ja al pa na mail: matic.kaltenekar@cmok.si, če maš pa msn pa še tok bolš: KMX_38@hotmail.com
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov