Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

nevaren jadralec

Napisal/-a splash To jun 21, 2005 2:52 pm

fakkkk.

tole pa morte slišat.

pred 25minutam sedim za računalnikom in mal čekiram po a.com. aja, živim na podeželju (vas ob hitri cesti h1). v glavnem jaz čekiram a.com, zravem imam iz sobe pogled na njive, travnike... in glej ga zlomka ravno ko odmaknem pogled iz monitorja in pogledam ven prleti mimo mojega okna veliko jadralno letalo ene slabih 10m nad tlemi. fak jst se zdrznem, skor sem iz stola padu, letim vn in pogledam tipa v jadralcu ki je JADRAL MED HIŠAMI. vi bi mogl videt ta pogled kako je tip gledov. in naenkrat sam vidš se vzdgine še ene 5 metov in puf dol na travnk prstane - men se je bolj zdel da je padu dol kot pristal.
jst se začnem režat. pol vasi začne tečt k avijonu, tip pa zunej preklinja in se dere. ne vem kaj je blo z njim. najbrž mu je vetra zmanjkal. ne vem. pol čez deset minut pa frend pride do mene ko se je pelov čez vas prav da kar naenkrat prleti par metrov nad njim prleti ta avion. fakkk. si morte mislt kva bi se tip lahko v en kozolc zaletu, pa bi vse zgorelo. buhvej če ma sploh izpit.

kaj, vse človk doživi.

ajde zdej pa gremo v hosto drva za kres prpravlat, da bomo pol ko bo kres goru :pivo :pij: :P
Zadnjič spremenil splash, dne To jun 21, 2005 9:15 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in To jun 21, 2005 3:03 pm

;) pjt ti drva sekat, da te alkohol popusti... :)

jest mam tud letališče skor na vrtu (ene 100m) pa ne letajo jadrilce tkole... :P ;)

ja sj use sorte vidš ja :P
Slika

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To jun 21, 2005 3:07 pm

just_in je napisal/-a:;) pjt ti drva sekat, da te alkohol popusti... :)

jest mam tud letališče skor na vrtu (ene 100m) pa ne letajo jadrilce tkole... :P ;)

ja sj use sorte vidš ja :P

al fora je v tem da je letališče 25km stran. aja, bil sm pr sricu, pa mi je reku da je vetra zmanjkal. oz kakorkoli že sam je prznov da je strmoglavu. drgač ni pa nč hudga sam malo je krilo natrgov, pa spodej je ful popraskano pa mal udrt podn.

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in To jun 21, 2005 3:10 pm

ja sj toj hudič ja... :)

važn da je cel ostal... pa da ni na kšno bajto parkiru ;)
Slika

Uporabniški avatar
puter
Novinec

Napisal/-a puter To jun 21, 2005 3:16 pm

hja... bi ti še lahko skozi okno v sobo prletu pa ti računalnik odnesu, pol pa nebi več mogo počekirat kaj je novega na a.com :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To jun 21, 2005 3:19 pm

puter je napisal/-a:hja... bi ti še lahko skozi okno v sobo prletu pa ti računalnik odnesu, pol pa nebi več mogo počekirat kaj je novega na a.com :lol: :lol: :lol:

sj je res hudiča. še brez a.com bi ustal. pol bi pa brat pršu pogledat v sobo kaj to poka pa bi mu reku da sm mu avion kupu. :lol:

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo To jun 21, 2005 7:54 pm

splash je napisal/-a:
puter je napisal/-a:hja... bi ti še lahko skozi okno v sobo prletu pa ti računalnik odnesu, pol pa nebi več mogo počekirat kaj je novega na a.com :lol: :lol: :lol:

sj je res hudiča. še brez a.com bi ustal. pol bi pa brat pršu pogledat v sobo kaj to poka pa bi mu reku da sm mu avion kupu. :lol:

@splash a si ti slučajno na kakšnih substancah?
Ker kokr sm se pa zdej nasmeju se že dolg nism :har :har :har :har

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To jun 21, 2005 9:14 pm

BY_JOVICH je napisal/-a:
splash je napisal/-a:

@splash a si ti slučajno na kakšnih substancah?
Ker kokr sm se pa zdej nasmeju se že dolg nism :har :har :har :har

ne jemljem jst nobenih substanc. ;)

mal se je treba nasmejat.

aja, pa un tip je polej tistga polomljenga jadralca zložu in ga nekako stlaču v tiso dolgo prikolco, pa lastniku zemljišča (malo je pristal tudi med pšenico) je obljubljal da mu bo povrnil škodo.

najbrž mu bo častil gajbo pšenice. :lol:

Uporabniški avatar
peroo
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a peroo To jun 21, 2005 11:55 pm

dej povej, kje je ta travnik. me zanima kje je pristal. pa, koliko je dolg travnik.

LP Peter
toyota RULZ!!!!!!!!!!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov