Ne more te kaznovati, to si dobil kot nagrado, neke vrste "napitnina" in če se je kupec sam tako odločil, ti nima inšpekcija kej težitDario je napisal/-a:Ter zadnje vprašanje?
V slučaju da stranki nekaj svetuješ ter je stranka zloo vesela ker fino vse razložiš, in ti v žep položi tisočaka-dva, ali se stranka vrne v kako trgovino kjer je kupila nek artikel, ( disk, grafično itd..) in sedaj ker si sama neupa to stavit noter.
Ter prodajalec to vstavi noter za 5 min+ 5 min še inštalira driverje.
In ti zopet nekdo da tisočaka - dva a tokrat zunaj poslovalnic, a še zmerom med delovnim časom?
Zanima me predvsem a te lahko inšpekcija kaznuje v takem primeru, ter kakšne stroške bi firma nosila?
Lp
Dario je napisal/-a:aha
Ok bolj me zanima sedaj ta napitnina katero lahko dobiš na delovnem mestu.
Ker se tudi meni malo čudno sliši da te lahko kazen doleti zaradi tega?
Ker sem imel nedolgo nazaj primer ko sem dobil 5k zato ker sem stranki vgradil nekaj komponent v računalnik, seveda je komponente kupil pri nas!
In nato je ena fouž sodelavka povedala poslovodji nakar sem bil nakurjen da zaradi tega lahko letim jaz in poslovodja?Pa mi ni nikar jasno zakaj?
Neki je začel omenjat zakon in inšpekcijo, tak da nisem siguren ali lahko to sprejmem ali ne?
Ker se mi je že večkrat zgodil da če sem karkol stranki nesel do avta, da kaj dobim, pa tudi včasih če se pri kaki stranki poglobim bolje pri razlagi, še posebej ko so zneski 500k ali več.
Prosim da še kaj napišete kaj menite o tem.
Lp
Dario je napisal/-a:A kdo mogoče ve kam naj postavim vprašanje? da mi to reč potrdi da nim veze to ne z firmo ne z zakonom?
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov