stealth je napisal/-a:predvidevam da so ti modem že zamenjali? Če ne potem le brž. Druga stvar kabli...si preveril da niso kje preščipnjeni (sem že doživel da zaradi tega adsl ni delal), tretje telekom centrala reset? V glavnem used se na help linijo od siola oz. telekoma in naj ti pridejo poštimat. Morajo!
PiLLLe je napisal/-a:To je do siola kao neki nadgrajujejo sistem. Ubistvu pa lazejo s temi akcijami so dobil tolk narocnikov da jim zdj manka vticnih enot v centralah in zdj ko jih pa ustavlajo notr pa ena stvar veze na drugo tko da so zdj ze vozlisca preobremenjena tko da je use v kurcucakamo na total blackout
![]()
![]()
INFINITI je napisal/-a:...in to že nekaj časa. Sprva se lepo konekta, pol pa kar naenkrat zmrzne download - ko pogledam connection se upload nekaj trudi in pošilja podatke, vendar informacije v moj računalnik kar valovijo; začne delat, potem pa spet ništa in tako nenehno v intevalih. Kakšen dan je OK, potem pa ga spet serje. Klical sem na siol, nič niso rešili - ravno tako ne v centrali. Virusov ni - računalnik dela brez problemov - a ima kdo idejo WTF se dogaja?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov