Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

kampi-slo

Napisal/-a vesolc Po jul 18, 2005 10:57 pm

mene pa zanima kje se najbolj splaca kampirat cez vikend...da grem na koprsko noc, pa da lahko u kampu prespim :pij:
pa ne mi Lucije, k jo mam dost, pa da je ksn gozd u kampu da je senca!! pa ce ma kdo ksno internet stran da se cene lahko pogleda mal!! tnx

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po jul 18, 2005 11:05 pm

v fiesi bi blo mogoce po tvojih kriterijih, torej piran.

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName Po jul 18, 2005 11:51 pm

hmm.. js priporocam da premislis glede lokacije, kr v sloveniji so nikakvi kampi, napram hrvaski. pa to ne mislim kampov v istri, ampak vsaj kvarnerju. mi smo bli s kolegi cez vikend na cresu, pa smo bli ful zadovolni napram luciji, kjer smo bli cca 3 leta nazaj. drgac pa se spomnim da smo bli kr ene 6 let nazaj ob soci nekje na enem privat kampu, pa so mel lepo bazen al neki, pa tak mali je biu... ful fajn za 'zaklucene druzbe'.
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc To jul 19, 2005 7:28 am

NoName je napisal/-a:hmm.. js priporocam da premislis glede lokacije, kr v sloveniji so nikakvi kampi, napram hrvaski. pa to ne mislim kampov v istri, ampak vsaj kvarnerju. mi smo bli s kolegi cez vikend na cresu, pa smo bli ful zadovolni napram luciji, kjer smo bli cca 3 leta nazaj. drgac pa se spomnim da smo bli kr ene 6 let nazaj ob soci nekje na enem privat kampu, pa so mel lepo bazen al neki, pa tak mali je biu... ful fajn za 'zaklucene druzbe'.

cak mal, pa sej ne pravm da bom tm dopust prezivljal...sam rabim en kamp na nasi obali, da se prespi pa potem drug dan se kopas, pol pa picis dam!!! ker nebi rad vozu iz koprske noci domov!!

Uporabniški avatar
STABI
Nov uporabnik

Napisal/-a STABI To jul 19, 2005 9:35 am

Veliko izbire okoli Kopra res nimaš, Ankaran ali pa Izola, kopanje v morju tam okoli je pa itak primerno samo po kakšni rumeni oziroma koprski noči...

Uporabniški avatar
soncy
Novinec

Kraj: malo na Vrhniki, večina v Senožetih :)

Napisal/-a soncy Če jul 21, 2005 10:25 am

mi bomo u Luciji, ker za druzga ne vem, pa ker bo polhn poznanga folka še tm. :D

Pred ene 14.dnevi smo bli pau Ankaranu, pa je bla voda nakopalna.

lp soncy
Honda sedan- 6.gen.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov