petra je napisal/-a:ok, jaz sem pa žensko, pa imam iste probleme na najbolj intimnem delu, ki ga brijem... za tja razne pene niso najbolj primerne, ker dražijo sluznico, tako da to odpade, kreme za depiliranje odpadejo, je isti rezultat, brivski aparati, britvice in podobno tudi, vosek je preboleč...
in kaj mi ostane?
po nogah pa imam druge težave. zadnje leto dni, se mi dlake po britju množično vrastejo pod kožo, kar boli in potem sem vsa marogasta, ko si jih stiskam izpod kože. ima kdo (kakšna) kak nasvet za to?
V-i-p je napisal/-a:Mater, kako je to nadležno. Bril sem se že z brivskim aparatom, pa ni bilo bolje. Prešel na Mach2, potem na 3, upajoč da bo bolje, pa je isto. Uporabljam vse mogoče losijone, kreme in balzame za po britju, od Nivee do Adidasovega, uporabljam gel za britje za najbolj občutljivo kožo, pa sem po vsakem britju še vedno kot bi me ose napikale
Zakaj pride do tega hudiča in kako to odpraviti? Aja, pod lici, nosom in tam okoli je vse gut, samo pod brado ga pa fašem Prilagam miceno slikco kako ta hudič pri meni izgleda. En kolega mi je rekel, da je to zato, ker brivnik ali pa razni machi brijejo do kože, se pravi do nule in to kožo pač razdraži. Pa mi je svetoval, da se baje dobijo brivniki, pri katerih lahko nastavljaš dolžino britja. Tako bi teoretično lahko pod brado kjer mam probleme bril dva dni skupaj, pa ne bi obril do nule, ampak bi pustil recimo milimeter. Pač bi vedno imel to dolžino in ne čisto obrito kožo, ampak če bi s tem rešil problem, ki me muči že nekaj let, probam takoj. Samo tak brivnik ni 5 tisočakov, zato bi prosil, če kdo ima kaj podobnega, naj pove izkušnje in svoje mnenje. Hvala!
borut007 je napisal/-a:Mogoče pa bo treba malo spremenit stil ... brada pa to
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov