Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 So maj 28, 2005 3:19 pm

Pust brado pa brke pa je,sicer pa tist mal puhka k ga mate pubertetniki navadna sapca odpihne :roll: ;)

Uporabniški avatar
V-i-p
Nov uporabnik

Napisal/-a V-i-p Ne maj 29, 2005 7:34 pm

Nitro1, hvala ker si me spomnil. Resnično sem pozabil, da sem pri 25 še pubertetnik. Razsvetlil si me! :D :twisted:

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Ne maj 29, 2005 8:56 pm

O ti šment :oops: :oops: :twisted:

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To maj 31, 2005 5:39 pm

evo tlele mam en link kateri brivniki ter pene so najbolje ocenjene http://nakupi.siol.net/novicaEna.asp?claId=2701
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo To maj 31, 2005 6:51 pm

petra je napisal/-a:ok, jaz sem pa žensko, pa imam iste probleme na najbolj intimnem delu, ki ga brijem... za tja razne pene niso najbolj primerne, ker dražijo sluznico, tako da to odpade, kreme za depiliranje odpadejo, je isti rezultat, brivski aparati, britvice in podobno tudi, vosek je preboleč...
in kaj mi ostane?

po nogah pa imam druge težave. zadnje leto dni, se mi dlake po britju množično vrastejo pod kožo, kar boli in potem sem vsa marogasta, ko si jih stiskam izpod kože. ima kdo (kakšna) kak nasvet za to?

Če se probaš z navadno britvico pobrit pol se namesto brivske pene daš žajfo ki jo speniš da rata taka pena pol pa pobriješ. Na koncu pa z kremo za telo namažeš (al pa nivea balzam oziroma kremo z aloe vera al kamilico))vse skupaj in ti skor nebi smele pikice ratat in podobno. Pa ko se briješ čim manj pritiskaš britvico ob kožo da jo čim manj poškoduješ. In to naj bi blo to.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em To maj 31, 2005 10:13 pm

jah tko je annn
brijete se v smeri dlačic ne pa v nasprotno smer
isto vela za ženske
pr itntimnih delih je pa tko : ZLATO PRAVILO PRI VSEH BRITJIH: razkužite britev oz. aparat pred britjem ;)

in težav ne bo več

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Re: Ko ti britje zagreni življenje :(

Napisal/-a WhiteCell Sr jun 01, 2005 9:02 am

V-i-p je napisal/-a:Mater, kako je to nadležno :]. Bril sem se že z brivskim aparatom, pa ni bilo bolje. Prešel na Mach2, potem na 3, upajoč da bo bolje, pa je isto. Uporabljam vse mogoče losijone, kreme in balzame za po britju, od Nivee do Adidasovega, uporabljam gel za britje za najbolj občutljivo kožo, pa sem po vsakem britju še vedno kot bi me ose napikale :] Zakaj pride do tega hudiča in kako to odpraviti? Aja, pod lici, nosom in tam okoli je vse gut, samo pod brado ga pa fašem Prilagam miceno slikco kako ta hudič pri meni izgleda. En kolega mi je rekel, da je to zato, ker brivnik ali pa razni machi brijejo do kože, se pravi do nule in to kožo pač razdraži. Pa mi je svetoval, da se baje dobijo brivniki, pri katerih lahko nastavljaš dolžino britja. Tako bi teoretično lahko pod brado kjer mam probleme bril dva dni skupaj, pa ne bi obril do nule, ampak bi pustil recimo milimeter. Pač bi vedno imel to dolžino in ne čisto obrito kožo, ampak če bi s tem rešil problem, ki me muči že nekaj let, probam takoj. Samo tak brivnik ni 5 tisočakov, zato bi prosil, če kdo ima kaj podobnega, naj pove izkušnje in svoje mnenje. Hvala!

Slika

no lej tole bo 100% pomagal...
brij se po tuširnaju....oz... za nekaj minut (2-3 si položi mokro krpo na obraz) da se ti odprejo pore...
nato zmešaj malo pene in gela skupaj....
1 minuto se maži s peno ( pač zmešano) ker se s tem lepo omehča vse skupaj
brij se v SMERI RASTI DLAK ! ! ! !
ko si se obril...sprei obraz z mrzlo vodo (obvezno da se zaprejo pore)
nazo z se namaži z afteshavejom da alkohol razkuži vse...nato daj kakšen balzam-losjon gor....
pa obvezno NE DELI KLINCE _Z NIKOER......
ker....se mi je dogajal ...da sm 1x 2x vzel bratovo...pač men zmanjkal...in sem takoj pike fasal...in brat tudi...
tako da tale metoda je full učinkovita...men so zginle pikce !
V8 POWER

Norden
Novinec

Napisal/-a Norden So jul 23, 2005 6:49 pm

borut007 je napisal/-a:Mogoče pa bo treba malo spremenit stil ... brada pa to :D

Samo res!! Zakaj hudiča se sploh brijete oh vsi vi, ki iamte potem neke kraste pa mozolje pa pikice???
Pustite si brade vendar. Ste moški ali ženske??? Zakaj si komplicirate življenje?'? Samo en mi reči, da nimate dovolj dlak in dovolj močne za brado????
Most of the parts that break on the 156 are made in Germany
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov