vesolc je napisal/-a:jest ti svetujem da gres na Krk u Basko, jest sem bil predlani zaradi financne krize in je blo kr fino!! je dokaj bliz, placas pac mostnino, hrano s sabo vzames, kamp je urejen, mas vse tuse pa to, plaza je ql, tko da ti jest to svetujem...pa se svercas se lahko, ce te pa kej o tem zanima, pa na PM

Baška je predraga - predlagam ti da greš s šotorom v kamp AMAR v Pinežiće in tam imaš 10 kun na dan + turistično takso, ki je za 10 dni 64kun za osebo. WC-ji so vsake 3 ure spucani in imaš skupinski hladilnik, s katerega ti preverjeno ne bo noben nič sunil, ker sem dol hodil 10 let v isti kamp in mi nikoli ni nič zginlo. V kampu je reden gost tudi bivši minister za notranje zadeve Ivo Bizjak.
Hrana je poceni - porcija odojka je 30 kun - velika zelo obložena pica je 38 kun. Men se cene ne zdijo visoke.
Predlagam ti pa da vzameš žar s sabo in da greš lepo zjutraj v mesto krk(od pinezicev 8km stran) po ribe ali meso in si sam spečeš. Plavice so poceni 6 rib samo 30 kun - najejo se pa od njih štirje kr orenk.
Znajdet se moraš - pojdi v kamp, kjer je najceneje, hrana je v trgovinah poceni in ne hodi v lokale, ampak raje kupi v trgovini, pa si naredi žur sam kje ob obali, al pa v kamu.