Ali pa če ma kdo kako pokvarjeno konzolo, ki jo več nerabi sprejemam vse predloge

Fullback je napisal/-a:A ni family computer že mal čas pokopal?![]()
Al nostalgija pa to?? :P
sebaveh je napisal/-a:ko smo že pred letom 1990, jaz bi tud imel kake nintendo kasete, iščem pa tudi dele za mojo 386-ko. Trenutno bi najbolj rabil kontroler za diske, ker mi napiše "hdd controler failure" ko prižgem računalo. Eventualno pa še ram-e 1M, 30 pin.se priporočam
sebaveh je napisal/-a:ko smo že pred letom 1990, jaz bi tud imel kake nintendo kasete, iščem pa tudi dele za mojo 386-ko. Trenutno bi najbolj rabil kontroler za diske, ker mi napiše "hdd controler failure" ko prižgem računalo. Eventualno pa še ram-e 1M, 30 pin.se priporočam
[g0ran24] je napisal/-a:Sh3bO je napisal/-a:Mislim da imam nekje family computer. Ampak bi moral malo poiskat. Sicer pa ga nekaj je*e. Malo šteka. Imam pa še eno predpotopno Sega konzolo...
shebo se priporočam sam povej kdaj da na senow pridem :P
Sh3bO je napisal/-a:[g0ran24] je napisal/-a:Sh3bO je napisal/-a:Mislim da imam nekje family computer. Ampak bi moral malo poiskat. Sicer pa ga nekaj je*e. Malo šteka. Imam pa še eno predpotopno Sega konzolo...
shebo se priporočam sam povej kdaj da na senow pridem :P
Našel family computer s tisto pištolo za race strelatUpam da imaš vse kable, ker mislim da mi nekaj fali.
Sega pa nisem najduops:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov