Slide je napisal/-a:Vseeno je pa več kot dobro znati, če naletiš na b***** ki ne odneha kljub temu da se ti umikaš...kaj praviš...sicer pa to ni samo za pretepe, nenazadnje so takšni treningi več kot odlični tudi za splošno počutje in stanje telesa
nebivedu je napisal/-a:K da je vse v pretepih. Dejte ta čas rajš posvetit kaki dobri dečvi, kot pa treningom, da se boste pol boljš tepl. Pretepi so idiotizem. Vsak udarec pusti posledice - lahko tudi na tebi. Enga udariš in mu zbiješ zob - cena 800 eur + še kake obresti in še možnost pogojnega. Ena orenk brca v glavo te lahko stane od miliona pa do 50 milionov, pa še kako leto zapora. A ni brez veze plačevat za nekoga, ki ti ni nič v življenju, pa je imel napačen dan da je točno takrat nate naletu in ti začel težit. Sam se zadnje čase umikam in 5X premislim preden udarim, ker sem kr nekaj let plačeval po 100.000 sit na mesec. Pa nisem sam začel in bilo je v samoobrambi, vendar poškodbe na njem so bile kao preočitne, da bi šlo za samoobrambo. Bil je pa en sam grd udarec v glavo in njegov padec po tleh vznak. revčekse mi kr smili ko ga kdaj pa kdaj srečam in ga grdo pogledam - pa sam 1000 sit je hotu s še dvema kolegoma od mene na postaji pred levom(če mu jih nebi dal, bi me pa kao pretepl vsi trije). Ko je dol padu sta njegova kolega kr stran zbežala. To so uni tapravi kolegi.
Tko da fantje, odsvetujem pretepe, če pa že trenirate pa trenirajte zase in ne za pretepe na ulici, ker nikol ne veste na kaj boste naletel. Vsakdo pa naleti na mino, pa tut jst sm že dostkrat(zadnje čase se pa tega izogibam).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov