Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

maestro
Novinec

Ukradel cedevito in dobil 10 mesecev zapora

Napisal/-a maestro Ne nov 06, 2005 12:22 am

Današnje Delo:
Na deset mesecev zapora je ljubljansko okrožno sodišče obsodilo 28-letnega Trboveljčana Davida Trebežnika, ker je junija letos vlomil v stavbo družbe IBT v Trbovljah, preiskal notranjost in, ker ni našel nič bolj vrednega ali uporabnega, s seboj vzel nekaj cedevite, mleka in zavitek kakava, vse skupaj vredno približno pet tisoč tolarjev. Trebežnik je v preiskavi dejanje odločno zanikal in razložil, da je prišel do vhodnih vrat zato, ker se ponavadi tam zbira mladina. Sedel je na prag in se s hrbtom naslonil na vhodna vrata, ki so se odprla sama od sebe. Vstopil je, šel je v prvo nadstropje na stranišče in na tleh videl zloženo cedevito, mleko, pivo in kakav. Ker je bil žejen, je vzel nekaj pijače, nato pa so ga, ko je že odhajal, prijeli policisti.

V sklepni besedi je tožilstvo trdilo, da je krivda dokazana, obramba pa je trditvi, da naklepno ravnanje ni bilo dokazano, dodala še, da gre za dejanje majhnega pomena, s katerim se sodišče sploh ne bi smelo ukvarjati. Sodišče je nazadnje obdolženca vendarle spoznalo za krivega in ga obsodilo na enotno kazen deset mesecev zapora.

http://www.delo.si/index.php?sv_path=41,1735,97499

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Ne nov 06, 2005 12:43 am

OK, nekam butasta kazen (sploh če primerjamo s tisto povozil človeka & 1 leto) ampak - če ima neka hiša odprta vrata lepo vstopiš, si narediš pijačo, malo pogledaš TV pa tko naprej? :roll:
Slovenija pač.

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Ne nov 06, 2005 12:55 am

5jurjev?
pa kaj je vzel za 20 kil robe?

tole sm šel brat pol, ko sem že prebral temo o vozniku, ki je ubil starko...in mi gre mal na bruhanje, kak sistem mamo

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Ne nov 06, 2005 2:13 am

Damjan19 je napisal/-a:5jurjev?
pa kaj je vzel za 20 kil robe?

tole sm šel brat pol, ko sem že prebral temo o vozniku, ki je ubil starko...in mi gre mal na bruhanje, kak sistem mamo

ročno tako! :cry:
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne nov 06, 2005 6:32 am

Ne šravfe, tovarne je treba krast.......

Bolše bi blo če bi ukradel vso alkoholno pijačo,vse cigarete.... polomil vso trgovino in nardil za par mio. škode......... verjetn bi dobu dva mesca pogojno.....

Jao jao kam gre slovenija....... vse bolj rinenu u evropu vse bolj smo na balkanu.....

Kdo se mi pridruži pa gremo neki organiziran kriminal? Ker očitno sem nevaren za družbo ker se vozim z belimi led pozicijami...... bolše bi blo da bi SKB oropal bi bil manj sumljiv......

Počas že pogledat več koga ne boš smel pa boš eno leto sedel....... :roll:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Ne nov 06, 2005 11:24 am

komentar na naslov:

V Iraku, Iranu ti za ukradeno odrežejo roko (katero je odvisno s katero si roko držal zadevo) :?

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Ne nov 06, 2005 12:02 pm

lisko je napisal/-a:Ne šravfe, tovarne je treba krast.......

Bolše bi blo če bi ukradel vso alkoholno pijačo,vse cigarete.... polomil vso trgovino in nardil za par mio. škode......... verjetn bi dobu dva mesca pogojno.....

Jao jao kam gre slovenija....... vse bolj rinenu u evropu vse bolj smo na balkanu.....

Kdo se mi pridruži pa gremo neki organiziran kriminal? Ker očitno sem nevaren za družbo ker se vozim z belimi led pozicijami...... bolše bi blo da bi SKB oropal bi bil manj sumljiv......

Točno tako; pred tednom je sodelavec peljal po cesti in hotel prehiteti en kombi pred seboj; pa je le-ta zavil na njega - je mislil da ga je tip spregledal. Gre še enkrat in tip zopet zavije na njega - potem ko je pogledal čez stranske šipe je notri bilo polno ciganov ki so mu mahali z pištolami in se mu smejali - je poklical na policijo in kaj se je zgodilo - NIČ! Patrulja ki je bila nekaj kilometrov kasneje na cesti in merila hitrosti je samo blejala v njih kot ovce in srala v gate ko so se cigoti mimopeljali. -Seveda so se raje zapizdevali v voznike ki so šli 10 km čez omejitev - :evil:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne nov 06, 2005 1:58 pm

INFINITI je napisal/-a:

Točno tako; pred tednom je sodelavec peljal po cesti in hotel prehiteti en kombi pred seboj; pa je le-ta zavil na njega - je mislil da ga je tip spregledal. Gre še enkrat in tip zopet zavije na njega - potem ko je pogledal čez stranske šipe je notri bilo polno ciganov ki so mu mahali z pištolami in se mu smejali - je poklical na policijo in kaj se je zgodilo - NIČ! Patrulja ki je bila nekaj kilometrov kasneje na cesti in merila hitrosti je samo blejala v njih kot ovce in srala v gate ko so se cigoti mimopeljali. -Seveda so se raje zapizdevali v voznike ki so šli 10 km čez omejitev - :evil:

No evo cista SRAMOTA in potem zakaj sem vceraj na bencinski imel vroc pogovor s policajem, ki ne zna parkirat tistega ceskega sekreta. Seveda je zacel takoj groziti, da mi bo napisal kazen zaradi hupanja, pa ga sploh nisem jemal resno in ga spostoval. Smo na hitro koncali pogovor, zacel tankat bencin in ga ignoriral. V glavnem, da bo vse ta hudo, ko se bo jaz peljal 53km/h cez naselje. Ma dej dej, brezveze.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Ne nov 06, 2005 2:01 pm

INFINITI je napisal/-a:

tukaj ne veš al bi se smejal ali jokal. :? svašta.
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po nov 07, 2005 7:48 am

X-Hair je napisal/-a:
INFINITI je napisal/-a:

No evo cista SRAMOTA in potem zakaj sem vceraj na bencinski imel vroc pogovor s policajem, ki ne zna parkirat tistega ceskega sekreta. Seveda je zacel takoj groziti, da mi bo napisal kazen zaradi hupanja, pa ga sploh nisem jemal resno in ga spostoval. Smo na hitro koncali pogovor, zacel tankat bencin in ga ignoriral. V glavnem, da bo vse ta hudo, ko se bo jaz peljal 53km/h cez naselje. Ma dej dej, brezveze.

Infiniti a so bli v zelenem kombiju? A so bili naši iz ambrusa. Pr nas jih mamo že tok povhn k... da se strelja na njih sam da se pokažejo. Pol morjo pa u druge občine hodit krast, ker se oni ne upajo vozit pr nas, policaji pa še manj.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Po nov 07, 2005 11:25 am

Ne vem katere barve je bil; so pa kao definitvno bili od nekje drugje - niso bili lokalci. Kakšen teden dni pred tem so pa pri nas brutalno pretepli enega fanta, ki je šel do punce ponoči peš. Najprej so ga oropali za denarnico in gsm, ki ju je dal takoj da nebi bilo problemov, vendar jim ni bilo dovolj očitno pa so mu zmaličili obraz in polomili par kosti. Ne vem zakaj jih država tolerira; vem da jih drugi ljudje zagotovo ne bodo dolgo.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po nov 07, 2005 11:40 am

Jst sm že povedal svoje - zame je najboljši cigan tisti, ki je zelen v faco, leži na tleh in ne diha. Sej bi jih šu streljat, sam kaj ko bi potem odgovarjal kot da sem ubil človeka. Če pa oni pretepejo nekoga, mu pokradejo denar, jih pa policaji lepo prosijo če lahko vrnejo to ali pa celo naderejo človeka, ki je bil pretepen da kaj ima za okol hodit - to se je pr nas zgodilo. Tko da če bo kakšen prišel na moj vrt ga bom ustrelil v samoobrambi, dokler so pa drugje pa nič ne morem in nočem - ker bodo potem policaji lovili mene, "revčkov" cigančkov pa že sedaj ne lovijo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Po nov 07, 2005 1:07 pm

država je odkar je v rokah desničarjev še na večjem podnu kot je bila prej. sistem v badu do kraja, ampak njih ne zanima druga kot to, kje še zamenjat kakega direktorja :roll: :roll: :roll: skratka nimam besed :?
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Po nov 07, 2005 3:10 pm

K sreči v Ljubljani nevemkakšnih problemov z romi ni - to kar se pa drugje dogaja je pa konc. Vsak svojo pot pa je. :?
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov