Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Ali zaupate policiji, da učinkovito in korektno opravlja svoje delo?

DA (večinoma)
30
29%
NE (redko)
33
31%
HAHAHAHAHAHA (niti slučajno)
42
40%

Skupaj glasov : 105

FABRSKA
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a FABRSKA Sr nov 16, 2005 9:19 am

Ja policaji, jih enepar poznam pa vam lahko povem da so res dve vrsti, pošteni pa barabe! :? Pošten te nikol ne bo ustavil za brezveze pa te neki zafrkavu....ustavu te bo res takrat ko boš naredil prekršek al pa ogrožal ostale v prometu....kar je tut prov! Pol so pa tuki še barabe k delajo točno tist kar jim šef naroči, to je pa poba dons čim več kazni napiš.....neki tazga!! Ja in ta model te bo ustavu k boš ti vozu 60 namesto 50 in ti napisal kazen nevem kok je dj, 10.000sit, čeprov kao za 10km/h več ponavad ne dajejo kazni, no in se bo pred šefom izkazu kot vesten policaj!!! Kraja trave, unga avta vse to je pa stvar ta glavnih pr policiji, ne pa enih navadnih prometnikov... :lol: Ja drugač sm pa mnenja da rabmo policaje, dobre in slabe, sj poglejte kako folk voz po cest, pa kakšne probleme delajo!!!

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Pe nov 18, 2005 12:32 am

Jaz osebno mislim da pa slabih policajev res ne rabimo.
Sam to je pri nas nemogoče. Ni to Švica.
Fotr mi je govoru, da je enkrat u Švici sam čaku na križišču v velikosti tistega slovenska-gosposvetska ul. - na podstavku stoji policaj in ureja promet. Ko je zagledu mojga fotra je takoj(!) ustavil ves promet in mu pomignil naj prečka cesto. Take kulture pri nas ne vidiš.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov