na žalost je pa res, da stvari morajo nadaljevat svojo pot
res pa je tudi, da še vedno na koncertih izžarevajo energijo, kot so jo queeni v 80h, koncerti pa so tudi zelo dobro pripravljeni, kvaliteta na visokem nivoju, čeprav še pa vedno po mojem mnenju ne tako visokem kot nekoč (morda so gospodje malo outta practice

na žalost lahko to ocenjujem samo po posnetkih ki jih vidim na tv (ravnokar gledam posnetek koncerta iz maja letošnjega leta na ZDF) in posnetkih, ki se jih lahko dobi iz interneta, ter na dvdjih, kjer se pa definitivno vidi, da so zažgali takrat, pa tudi sedaj, čeprav se vidi na folku, da jim ni ravno lepo, ker ni freddyja na odru... pač boleča zgodovina benda, za katerega frontmanom smo verjetno vsi rahlo požalovali
prav spomnim se kako smo vsi gledali freddy mercury tribute concert, ko so bli vsi bendi zbrani od gunsov pa do eltona johna...
to temo sem zaštartal, ker me zanima še vaše mnenje glede te "rahle" preobrazbe benda, katere zaenkrat še nisem videl prednosti

p.s.: tud pr axlu od GNR sem opazil isti problem kot pri rodgersu... baje je bil v pevski šoli, samo da ga je poslabšala, ker je bil nekoč z njegovim medvedjim brundanjem car, zdaj pa poskuša z istim glasom pet

LP