Telekom & SiOL sta štorija zase

. Kar se tiče virusov in trojancev sem preskeniral vse računalnike, ker sem pomislil najprej na to (imam pa povsod nameščene antivirusne programe in firewalle).
Cca. obdobje zadnjih 12 mesecev opažam, da se kvaliteta povezave znižuje (ugibam, da je to zaradi večjega števila novih uporabnikov in premalo nadgradenj). Vedno več je nepojasnjenih izpadov, na določene dneve, ko je največ uporabnikov priklopljenih odzivnost postane polžja itn.
Doma smo imeli probleme s telefoni - kar na enkrat je začelo v njih na čase šumeti in prekinjati povezavo. Kličemo telekom, oni preverjajo, merijo, celo menjajo plato na njihovi centrali in na koncu ugotovijo, da je verjetno zanič eden od naših telefonov. Njihov ISDN telefon to seveda ne more biti, zato označijo za krivca analogen brezžični telefon, ki sem ga nesel na servis, kjer so mi takoj rekli, da z njim ni nič narobe. Povedal sem jim kaj se nam dogaja in jih prosil če ga lahko bolj podrobno pogledajo, bili so zelo razumevajoči in ga vzeli pod drobnogled, a našli niso nič. Od prodajalcev / serviserjev zaposlenih na servisu in trgovini pa sem slišal cel kup podobnih štorij glede problemov s telekomom... človeka kar mine
Da je toliko problemov s SiOL TV si pa nisem mislil... Potem je lahko moj kolega srečen, da mu dela brez problemov. BTW tudi on že čaka na T2 min. 1 mesec in je zdaj dobil nek dopis, da zaenkrat ne more imeti njihovega interneta in telekomovega tel. priključka, ker naj bi T2ju telekom nagajal na vse možne načine...