a ni zanimivo kolega sam zleti s ceste,razbije Audija. naenkrat se prikaže policija in mu dajo kazen ker je povzroču prometno nesrečo.Ker je študent in nikjer ni delal ali imel prihodke kazni ni plačal.bilo je 40 tisoč sit.Čez 1 leto prideta 2 policaja domov s sodnim nalogom oziroma da ga morajo vklenit in odpeljat na PP.In to tudi nardijo.Na PP mu rečejo zakaj ni plačal kazen?In na sodišču se dogovori s sodnico, da bo poravnal v 4 obrokih.
Medtem pa recimo tale najnovejša afera z Jutranjko ko sta 2 modela iz Velenja-eden je moj sosed v istem bloku pokradla 200 milijonov tolarjev pa nobenmu nič.
Šušteršič je tudi na sodišču ker je kradu oziroma sprejemal podkupnine pa je bolj cenjen kokr recimo ta moj kolega ki so ga odpeljali kokr kriminalca za borih 40 tisoč sit.
ko sem še delal v Intereuropi je bil eden direktor tam, ki je na račun recimo Intereurope si naročeval material za hišo

,okna,vrata,pohištvo itd...in to podjetje nagradi tega direktorja ter ga odpustijo, in 6zasede rugo še boljše delovno mesto v UPS-u.
Čovek je brez besed ko vidi kako se država obnaša do nekoga ki je dolžan 10 tisoč sit ali 200 milijonov.