Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Ne dec 11, 2005 9:27 pm

S|icKeR je napisal/-a:madona... kire vezi pa maš da so 100k? ka so iz platine, al kaj? maš drake f70, pa so ble še lani ene izmed najbl vrhunskih vezi na trgu. vsaj kar se jih je dal tle okol nas dobit. cena pa cca. 50k. bordat te loh jz naučim:P jz sm se sam nauču, sam ruki mi je enkat mau pokazou. eno 5litrco cvička boma uzela, da naj ne bo zeblo, pa neki se boma mnde tut naučla:P

Pametno polde :pivo :DDD pol pa še mene pokličta bom toču :P :pij:

LP

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Ne dec 11, 2005 11:43 pm

Hehe ta je huda s vezmi ja :EE Sicer mam jaz še boljše vezi...Za kolege 120 jurjev(Drejk Profešonl pajp rajder) :shock:
Sicer se pa nič sekirat, če imaš boljšo opremo.Škodit ne more nič.V redu je da ti je bord do brade zaradi zavijanja, ampak tudi če je 10 cm manjši ni nobene panike.No ob tako dobri opremi se zna zgodit, da te bo kdo malo postrani gledal.Nekako tako kot se gleda zagrebške smučarje v spider bundah,rossignolkah v plug preži.No vsaj meni bi bilo nerodno na raznih forum in m3 bordih....
p.s. krvavec ima letos S box(12m).Že kdo sprobal :twisted:

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po dec 12, 2005 6:50 pm

kaj kurca je narobe z m3 boardom? jz ga mam že drugo sezono, je zloo trd, kar moji kilaži (95kg) zlo ustreza. ko bom naslednga kupvou bo spet m3.

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po dec 12, 2005 6:52 pm

S|icKeR je napisal/-a:madona... kire vezi pa maš da so 100k? ka so iz platine, al kaj? maš drake f70, pa so ble še lani ene izmed najbl vrhunskih vezi na trgu. vsaj kar se jih je dal tle okol nas dobit. cena pa cca. 50k. bordat te loh jz naučim:P jz sm se sam nauču, sam ruki mi je enkat mau pokazou. eno 5litrco cvička boma uzela, da naj ne bo zeblo, pa neki se boma mnde tut naučla:P

ne jst mam flow team vezi. iz karbona so delno. zdj sem dobil inštruktorja za bordanje, pa začnem čez dva tedna. sam bom raje začel z mal slabšim bnordom najprej, ker je reku tip, ki je učitelj bordanja, da naj raje začnem z free ride bordom.

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po dec 12, 2005 6:57 pm

slicker: imaš pm

Vuso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vuso Po dec 12, 2005 11:55 pm

S|icKeR je napisal/-a:kaj kurca je narobe z m3 boardom? jz ga mam že drugo sezono, je zloo trd, kar moji kilaži (95kg) zlo ustreza. ko bom naslednga kupvou bo spet m3.

Noben k*** ni narobe z m3 bordom :D Pa tud s forumom ne.Verjetno sta ena najbolj kvalitetnih bordov.Jaz ga nebi imel, ker se mi zdi preveč pozerski, če ne furaš res dobro.Recimo v avtomobilističnem žargonu: Če voziš impreco ali evota in ti avto crkne na semaforju oz. v soboto dopoldne v cityparku zadaneš korito za rože ti bo verjetno bolj nerodno kot bi ti bilo v ford fiesti :D
lp ;)

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass To dec 13, 2005 5:51 am

Velik sreče pa čimmanj modric. :D
En nasvet : ko padeš stisni pest, da zaščitiš zapestje - drugače si ga hitro zviješ tudi pri polžji hitrosti.
Pa zavijaj "z ramo" ne z nogami in težo prenesi na prednjo nogo.
Zastonj prva lekcija :P
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker To dec 13, 2005 6:43 pm

aha. vuso, narobe sm te zastopu. hvala za obrazložitev. se pravi da se furam na zlo dobrem bordu, brez da bi to vedu?:P sicr sm kupu 3x rablenga, ker je model zgubu vole, pa je nekj bluzu da je neka karbonska sredica, ampak mu nism verjel. tko da hvala za info.

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none Sr dec 14, 2005 5:37 pm

splash je napisal/-a:zdj sem dobil inštruktorja za bordanje, pa začnem čez dva tedna. sam bom raje začel z mal slabšim bnordom najprej, ker je reku tip, ki je učitelj bordanja, da naj raje začnem z free ride bordom.

Če slučajno z njim ne boš zadovoljen imam jaz par inštruktorjev na zalogi :D - tudi punce ;)

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Sr dec 14, 2005 6:28 pm

PA OBVEZNO ogrevanje...kakor koli se že smešno zdi nekaterim...
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Vuso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vuso Sr dec 14, 2005 11:57 pm

Kako to mislš ogrevanje?Sej verjetno bosta mela kej sabo za pogret.Najprej enga ta kratkega.Pa se hitr navadt,pol mal pavze, se dokončno navadt in za finiš spit še ostale pol litra borovničk in če se uspešno prvlečeš domov si že naš :P
Drugače ima pa fullback prav.Pazi zapestja.Nima veze če padeš na rit al pa na ksiht.Mogoče boš malo plav oz. si znaš malo arkado razbit(mi je že ratalo) ampak to sploh ni panike.Zapestja znajo bit pa resnična jeba, zato ker tudi, če si česa ne zlomiš znajo zelo dolgo časa še bolet.Pa najdita en primeren teren(mal folka in neledeno).
Sicer se je pa bordat naučit(zavijanje in normalno kruzanje po smučiščih) zelo lahko, za moje pojme veliko lažje od smučanja kjer hoče it vsaka noga v svojo stran :?
Če nisi še nikoli se ukvarjal s kakšnim športom z dilo(wakeboarding,skateboarding...) zna biti zoprn tist nenaraven občutek, ko ne gledaš naravnost in ko padaš, padaš kot hlod.Ampak hitro padeš notri.Vglavnem velik dobre vole pa se da vse ;)

Uporabniški avatar
mehanik
Nov uporabnik

Kraj: notranjska

Napisal/-a mehanik Pe dec 16, 2005 9:26 pm

Pa čelado in kvalitetne rokavice ne pozabit, men se zdi (oziroma iz lastnih izkušenj vem), da je to še bolj potrebno kot dober bord, sploh ko se začneš učit ko padaš čisto nekontrolirano, pa tudi kasneje ko že kvalitetno režeš zavoje se zna zgodit, da te smučarji na smučiščih izsiljujejo..... Zato pametna glava nosi čelado :twisted: :twisted: na rokah pa levelke...hehe
DIRKAČI VSEH DEŽEL ZDRUŽITE SE!!!!

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker Pe dec 16, 2005 9:59 pm

ma ne rabiš rokavic za 20k+. taglavno je, da maš zapestje dobro fiksirano, po možnosti kost na zunanji strani in pašček na sredini zapestja. čelada je pa sigurno pametna naložba. jz jo bom kupu še preden grem prvič na sneg.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov