Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Pifi
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Pifi Če dec 29, 2005 3:56 pm

lisko je napisal/-a:
rumena ibiza je napisal/-a:blagor vam...jaz pa ostajam v novem mestu na ognjemetu...3literski hajniken...tko da...tuga a ne..ma ne sj bo...pol pa v klub marshal

Sma že dva...... s tem da jaz ne bom u novem mestu :P U bistvu še sploh ne vem kje bom..... u najslabšem primeru grem spat ob osmih in prepsim vse skupi...... še nisem doživu tega mogoč pa ni tko slabo :)

eto lisko misli mi bereš :P pri meni bo tudi tak, da se večer verjetno spravim spat in prespim, like any other night. vse kar je blo zmenjeno je padlo v vodo, vuni pa nemislim stat na mrazu. sicer pa nijam kaj praznovat, ker je blo bolj bad leto :)

lp
Slika
The Good, The Bad, The Ugly

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Če dec 29, 2005 4:14 pm

Pifi je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:
rumena ibiza je napisal/-a:blagor vam...jaz pa ostajam v novem mestu na ognjemetu...3literski hajniken...tko da...tuga a ne..ma ne sj bo...pol pa v klub marshal

Sma že dva...... s tem da jaz ne bom u novem mestu :P U bistvu še sploh ne vem kje bom..... u najslabšem primeru grem spat ob osmih in prepsim vse skupi...... še nisem doživu tega mogoč pa ni tko slabo :)

eto lisko misli mi bereš :P pri meni bo tudi tak, da se večer verjetno spravim spat in prespim, like any other night. vse kar je blo zmenjeno je padlo v vodo, vuni pa nemislim stat na mrazu. sicer pa nijam kaj praznovat, ker je blo bolj bad leto :)

lp

Pa praznuj, da bo naslednje leto boljše :)
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Če dec 29, 2005 4:44 pm

Jaz bom pa pri kolegu v hiši. 6 folka, pjača, kamin, čevapčiči... :-P , nekaj raket ---> kaj človek hoče boljšega?
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Če dec 29, 2005 5:32 pm

Sh3bO je napisal/-a:Jaz bom pa pri kolegu v hiši. 6 folka, pjača, kamin, čevapčiči... :-P , nekaj raket ---> kaj človek hoče boljšega?

Kje so pa punceeee???? :D :D :P Na usazga pripada najmanj ena če ne več :P :twisted:

hehe..

LP
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov