milankregar je napisal/-a:sevnican je napisal/-a:Vračali pa bodo nekje do konca leta, tako da težko rečem kdaj točno. Tudi mene je ta zakon šokiral.Banda lopovska!
Meni se zdi tak način edini pošten, da te prisilijo oddati davčno napoved. Obstajajo študenti z večmilijonskimi prihodki in niso oddajali davčne napovedi. Če je ne oddaš, imaš 99,9% možnosti, da te ne dobijo in neboš rabil plačati dohodnine.
Če pa ti že direkt trgajo akontacijo od zaslužka, pa si prisiljen oddati dohodnino, ker te imajo v evidenci. S tem ržava naredi obračun davkov za preteklo leto in te obdavči glede na dohodek.
To so naredili zgolj zato, ker so obstajali študenti, ki so z več milijoni letnega prihodka bili neobdavčeni. Enostavno niso prijavili dohodka in jih sam Bog ni mogel ugotoviti.
tukaj so sami sebe za j***a obesili...ravno v tem je fora. ker oni imajo do vsakega stotina evidence koliko denarja je nekdo (oz. vsi) dobil. in potem jim moramo mi to vse še enkrat napisat na njihove zelo enostavne obrazce samo zato da oni preverijo če smo jim mi naknadno "priznali" koliko smo zaslužili lansko leto.
ZAKAJ PODVAJANJE?