Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Trgovina s keramiko

Napisal/-a Mrcina Če jan 26, 2006 10:35 am

POzdravljeni!

Nima veze z avtomobilizmom :lol: Zanima me, kje v Lj (ali eventuelno v NM, Ce, MB) bi dobil največjo izbiro ploščic za dobro ceno. Poznam OBI, pa Bauhaus/max, zanima pa me, ali obstaja in kje kakšna specializirana trgovina z veliko izbiro in nizkimi cenami...

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Če jan 26, 2006 10:39 am

obnova na Tržaški v Ljubljani...izvoz Brezovica...
Velika izbira... :P
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če jan 26, 2006 10:49 am

Najcenej je v novem mestu, tam ob obvoznici proti mirni peči. To bo moral povedat kdo ki je iz NM, vendar jst sm tam kupoval, pa je blo res najceneje v sloveniji, pa še izbiro imajo res ogromno.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Če jan 26, 2006 1:23 pm

nebivedu je napisal/-a:Najcenej je v novem mestu, tam ob obvoznici proti mirni peči. To bo moral povedat kdo ki je iz NM, vendar jst sm tam kupoval, pa je blo res najceneje v sloveniji, pa še izbiro imajo res ogromno.

Delfin mogoče?

Drugače je pa v Brežicah Kerametal.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Če jan 26, 2006 3:01 pm

nebivedu je napisal/-a:Najcenej je v novem mestu, tam ob obvoznici proti mirni peči. To bo moral povedat kdo ki je iz NM, vendar jst sm tam kupoval, pa je blo res najceneje v sloveniji, pa še izbiro imajo res ogromno.

Granit komerc, na livadi :?: :D Ja majo res ful izbire pa če cene so dokej nizke :P

LP

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Napisal/-a Mrcina Pe jan 27, 2006 11:00 am

Hmmm, tole me pa res zanima... NM mi je blizu... Pa na brezovici pravite, super...

Hvala, če so pa še kakšni predlogi pa kar na dan z njimi :D

LP&hvala
dihtunga.press

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe jan 27, 2006 12:16 pm

Ja evo granit commerce na livadi v novem mestu je ta firma. Izbira res ogromna, in nizke cene, pa ob nakupu z gotovino vedno še gotovinski popust zraven. Pa še do doma ti pripeljejo.

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Napisal/-a Mrcina Pe jan 27, 2006 1:02 pm

OK, eno mogoče mejčkn butasto vprašanje, ampak ali je možno recimo pri temu granit commerce vzet stvari recimo na trajnik? :oops:

Keš sicer imam, ampak ga čist v tem trenutku ne bi ponucal za to, ker imam še ene druge izdatke. In če bi se zakuril takoj za delo (malo me ščemi, da bi spet kej naredil doma) bi mi bolj prav prišlo malce porazdeljeno plačilo. Pa nimam ravno pojma, ali se da pri gradbenem materialu tako zmenit..

Lp Mrcina
dihtunga.press

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe jan 27, 2006 9:51 pm

Mrcina je napisal/-a:OK, eno mogoče mejčkn butasto vprašanje, ampak ali je možno recimo pri temu granit commerce vzet stvari recimo na trajnik? :oops:

Keš sicer imam, ampak ga čist v tem trenutku ne bi ponucal za to, ker imam še ene druge izdatke. In če bi se zakuril takoj za delo (malo me ščemi, da bi spet kej naredil doma) bi mi bolj prav prišlo malce porazdeljeno plačilo. Pa nimam ravno pojma, ali se da pri gradbenem materialu tako zmenit..

Lp Mrcina

Tudi na trajnik prodajajo.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Pe jan 27, 2006 10:01 pm

Vseeno še lahko v OBIju vprašaš, če imajo kaj ostankov od veleprodaje, mogoče tud 2. klase. Če ti to kaj pomaga sploh. Pri nas se je stari ata šel v mariborski obi zmenit pred par leti na tak način, pa so mu jih dali za skoraj 200 kvadratov in to po nizki ceni.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Napisal/-a Mrcina Po feb 20, 2006 1:14 pm

OK, čisto za info, bil v soboro v NM in nabavil...

Trgovina, ki mi jo je priporočil Nebivedu je res klasa zase, ploščic in ostale keramike toliko, da se ti utrga... Cene pa, hmmm, niti ne tako nizke...

Mi je pa sestra priporočila eno trgovinco v Žabji vasi, mislim da se ji reče tiffany ali nekaj takega, je pa zraven zadružnega centra (mislim da se tako reče), to je v bistvu diskont, staknil sem točno take ploščice ki sem si jih želel znižane iz 3k na 990,00 SIT na m2!!! Tudi ostala ponudba je zakon, tako da priporočam... Danes pridejo domov, ko pa pridem s počitnic jih pa položim :D :D

Hvala za nasvete in LP

Mrcina
dihtunga.press

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Kraj: kva te boli ku...

Napisal/-a ghostrider Po feb 20, 2006 1:23 pm

Ne kupi v obiju, bauhausu in v podobnih poceni štacunah. Probi prašt kakega majstra, ki se ukvarja stem in ga vprašaj kje se splača kupit. Ne kaj, saj ti bo probal prodat svojo staro zalogo slabih ploščic, redko naletiš na dobro robo. Drugače pa, mogoče za tebe predaleč, baje da majo poceni kvaliteto v dom žabnica v bližini kranja.
Svaki čedo svoga konja hvali!

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Kraj: kva te boli ku...

Napisal/-a ghostrider Po feb 20, 2006 1:24 pm

sori nisem prebral prejšnjega sporočila
Svaki čedo svoga konja hvali!

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Napisal/-a Mrcina Po feb 20, 2006 2:45 pm

ghostrider je napisal/-a:sori nisem prebral prejšnjega sporočila

Nč hudga, vse informacije so še zmeraj dobrodošle... Bom rabil še za kopalnico, najbrž kmalu...

Lp Mrcina
dihtunga.press
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov