Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Iščem šiht

Napisal/-a Shatzy To feb 21, 2006 5:11 pm

Ker je na tem forumu ogromno folka, in mislim da kar nekja profesionalnih šoferjev in kurirjov, bi vas prosil, če mi lahko kdo mal pomaga in se pozanima če kje rabijo kakega študent za dostavo z avtom ali kombijem po Ljubljani in okolici (lahko po Sloveniji, samo da se štarta iz LJ).

Zdaj pa moje "reference":

Vozniškega mam 3 leta, star 21, nekaznovan, niti ustavl me še niso (tok tok tok), brez nesreče (tok tok tok), vozil sem že lepo število avtov (od reno petke do vw phaetona, transporterja in malo morje osebnih avtov), med drugim sem vozil kombi na slovaško, v in po grčiji (Atenski kaos seka; vozil sem skoraj brez bremz in z nezadostnim nivojem več pomembnejši tekočin). Doma imam parkplac in imam avto lahko parkiran pred bajto. Sem skuleran voznik, držim se načela delaj to, kar hočeš da drugi delajo teb (isto vela za bejbe :twisted:).

Edina stvar ki mogoče ni idealna je ta, da sem reden študent, in ker sem padel v jebeni bolonski proces imam obvezno prisotnost ne morem glih dost špricat, zato bi mel med delovnikom pač mal lukn, ampak mislm da bi se dal tut gled urnika skombinirat kej.

Torej, če kdo pozna kkšn prost delovni plac, dam za gajbo pa kam ga zategnem če bo rabu rajd, če dobim šiht!

Hvala in srečno vsem voznikom! :vrum

Ali

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES To feb 21, 2006 5:30 pm

Težko verjamem, da boš dobil šiht :? Zakaj?

Zato, ker si študent in študenti niso oz. nimajo časa ki bi jim ustrezal bodočemu delodajalcu ;) Pa še sam praviš da nimaš časa ;) . Okey recimo da imaš med predavanji 2 ure časa in v teh 2 urah bi moral priti do Maribora in nazaj.In pol še nazaj na študij in biti zbran.......Težko verjamem, da bi ti uspelo ;) :P
Pa še nekaj delodajalec si ti ne bo v nobenem primeru prilagajal tebi ampak kvečjem nasprotno ti se boš moral prilagajti delodajalcu ;) Tako pač je :roll:

Sej ne trdim, da ne boš dobil šihta kot si ga ti zamišljaš ampak so zelo majhne možnosti.....seveda obstajajo tudi izjeme :D :D

LP
remember: it can always get worse!

Uporabniški avatar
msenjur
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a msenjur To feb 21, 2006 5:30 pm

jest bi probal na Door to Door... Sicer ne vem ce jemljejo studente, je pa vseeno skoz kaksen nov...
Slika

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy To feb 21, 2006 5:35 pm

msenjur je napisal/-a:jest bi probal na Door to Door... Sicer ne vem ce jemljejo studente, je pa vseeno skoz kaksen nov...

Kkšn naslov, na googlo najdem samo da jih je kupu TNT.

Uporabniški avatar
msenjur
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a msenjur To feb 21, 2006 5:36 pm

ja sej jih je res ja! na najdi.si je tole... vsaj mail je...

http://www.door-to-door.si/
Slika

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To feb 21, 2006 6:29 pm

vpraši na pošto za hitro pošto al pa praznenje nabiralnikov to tm delajo študentje

danny
Novinec

Napisal/-a danny To feb 21, 2006 10:55 pm

Glej stran www.studentski-servis.si tam je blo kar nekaj takih ponudb za kombi, pa nekajkrat na teden... sem jih tudi jaz spremljal. Drgac je pa jeba, ce ne mores predavanja prestavt.

Velik srece pri iskanju!

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Sr feb 22, 2006 12:53 am

danny je napisal/-a:Glej stran www.studentski-servis.si tam je blo kar nekaj takih ponudb za kombi, pa nekajkrat na teden... sem jih tudi jaz spremljal. Drgac je pa jeba, ce ne mores predavanja prestavt.

Velik srece pri iskanju!

A pa si pol dubu kej?? Še zmer vozš?

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Napisal/-a ahiM Sr feb 22, 2006 1:02 am

Loh kolega vprašam na pošti, če pravš da nimaš časa (podnev), loh delaš tut nočne :d. Gre pa predvsem za premetavanje paketov in vreč z pošiljkami :P.
SlikaSlika

danny
Novinec

Napisal/-a danny Sr feb 22, 2006 9:44 am

Ko sem iskal tak posel, sem vmes najdu druzga, tako da sedaj občasno pomagam sestavljat pohištvo. Tako da delam 1x - 3x na teden.... Dnarja itaq manjka vedno, ampak moram tud za fax delat.
Je pa meni tudi vožnja najbolj všeč.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov