Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

kolesarski števec

Napisal/-a splash Če feb 23, 2006 9:04 pm

živjo. zanima me kateri kolesarski števec mi priporočate za neko normalno ceno, pa da bi kazal hitrost do cca 150km/h.

nekaj sem gledal sigma sport bc 800, pa nikjer ne piše koliko, je največja hitrost ki jo lahko še izmeri.

aja, pa zaželeno je da je wireless.

Uporabniški avatar
Psymon
Nov uporabnik

Kraj: Celje / Žalec / okolica

Napisal/-a Psymon Če feb 23, 2006 9:40 pm

Za Sigmo se da posebi kupt senzor pa to, da je brezžičn, tk da lahk daš vsako sigmo na brezžično.

Nisem čist zihr, ampak se mi zdi, da ti lahk Sigme kažejo čez 150 km/h (ne me držat za besedo). Drgač pa probi tk, da magnetek pa senzor držiš v roki, pa ful hit magnetek premikaš mim senzorja.

Jst mam mnde sigmo 800, dal sm pa okol 4-5k Sit.

P.S.: Sam se pa hit ti furaš :-P

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če feb 23, 2006 9:51 pm

Jaz sem mel sigmo sport 200 pred šestimi leti...... pa je že takrat kazal do 200 (199 če smo natančni) tak da skor ne verjamem da tale ne bi kazu vsaj tok.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Če feb 23, 2006 9:55 pm

Psymon je napisal/-a:Za Sigmo se da posebi kupt senzor pa to, da je brezžičn, tk da lahk daš vsako sigmo na brezžično.

Nisem čist zihr, ampak se mi zdi, da ti lahk Sigme kažejo čez 150 km/h (ne me držat za besedo). Drgač pa probi tk, da magnetek pa senzor držiš v roki, pa ful hit magnetek premikaš mim senzorja.

aha, fajn tole. potem bom najbrž kar to vzel.

sj to ni za kolo, to je za cross-a. :)

Uporabniški avatar
Psymon
Nov uporabnik

Kraj: Celje / Žalec / okolica

Napisal/-a Psymon Pe feb 24, 2006 5:29 pm

splash je napisal/-a:
Psymon je napisal/-a:Za Sigmo se da posebi kupt senzor pa to, da je brezžičn, tk da lahk daš vsako sigmo na brezžično.

aha, fajn tole. potem bom najbrž kar to vzel.

sj to ni za kolo, to je za cross-a. :)

Sam jst sm dal 4-5k Sit za tistega s kablom :( Je pa drugač tist brezžični sistem tudi okoli 4-5k. Nekateri boljši števci majo pa že serijskega zraven.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov