Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Vidim,da maš gor že letne pneumatike in alu platišča pa dej povej bad look si homolomo al kako :P
No pohvalno da se en spravi to delat in filmček je dober sam nea vem folk kaj je z vami A3M nalepke doooooooooooooool prosim,razen če ni A3M tvoj generalni sponzor sam dvomim ker pole nebi blo tole homolomo pa še na robo bi čakal do nasklednjega leta :D:D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
Ja, A3M nalepke sem dal gor, ker sem jih ravno imel, mašina ni od apn6 ampak od... nevemčesa že, v glavnem luknjo za fergazar ima poševno, ne navpično, piči ga tam 85 - 90 - merjeno z avtom. Dol jih ne mislim dajat (nalepke), ker se mi ne da, gengsta pa tut nisem glih, samo nisem vedu kaj napisat tam, pol mi je pa prjatu reku nej to napišem, takrat se mi je to še dobr zdel ops: Sem popravu
tole je pa video mojga flexerja (tomos flexer), ki naj bi šel serijsko 25 km/h. koliko gre presodite sami Ne da se mi naštevati kaj vse je predelano, ker je tega preveč
Ah ta avtomatic je bl slab motor, apn 6 je carski jest sem mel 42 l bat not ter zadaj kros gumo, življanje ki sem ga posvetil na motorju je bila letnica okroglih 10 let in sem se kr fajn vozu naokrog.
lp
sonček je napisal/-a:Ah ta avtomatic je bl slab motor, apn 6 je carski jest sem mel 42 l bat not ter zadaj kros gumo, življanje ki sem ga posvetil na motorju je bila letnica okroglih 10 let in sem se kr fajn vozu naokrog. lp