eclipse_R je napisal/-a:pa življenjska doba se daljša.. pa tut še naprej se bo.. če bo kej narobe s tabo te bojo že pozdravl, oz. še bol zafiksal da boš dalj žvelvčasih si dobil službo hitr pa skor brez problemov, zdej se morš pa pač mal bol potrudt, da ti ne pade vse kr tko v roke.. ne vem.. kaj pa vemo kaj bo čez 20 let.. sami fast foodi okol, tko k je v ameriki, ljudje sploh ne bojo več jedl domače hrane.. v ameriki ljudje dobesedno vsak dan jejo vse obroke v mcdonaldsih in podobnih restavracijah, ki jih je tam tolk ko gob po dežju.. in tko bo tut pr nas.. čeprou nam sodobna tehnologija omogoča hitrejše delovanja in več časa, ga imam zmer manj..
lp
eclipse_R je napisal/-a:pa življenjska doba se daljša.. pa tut še naprej se bo.. če bo kej narobe s tabo te bojo že pozdravl, oz. še bol zafiksal da boš dalj žvelvčasih si dobil službo hitr pa skor brez problemov, zdej se morš pa pač mal bol potrudt, da ti ne pade vse kr tko v roke.. ne vem.. kaj pa vemo kaj bo čez 20 let.. sami fast foodi okol, tko k je v ameriki, ljudje sploh ne bojo več jedl domače hrane.. v ameriki ljudje dobesedno vsak dan jejo vse obroke v mcdonaldsih in podobnih restavracijah, ki jih je tam tolk ko gob po dežju.. in tko bo tut pr nas.. čeprou nam sodobna tehnologija omogoča hitrejše delovanja in več časa, ga imam zmer manj..
sicer pa glede onesnažvanja maš pa že na tem forumu celo poluacijo ljudi, ki hrepenijo za močnimi avti, ki majo seveda ogromno porabo.. a koga briga, kaj dela s svojim avtom? pa kakšno nesnažvanje povzroča? pa če bi v svetu kej ljudi skrbel bi mogl prepovedat motorje z recimo več ko 10l porabe pa bi blo.. pa recimo kakšna nascar dirka (al pa formula 1), ki v eni dirki tok onesnaž okolje, ko ga ljubljana v celmu letu..
lp
andrej777 je napisal/-a:Itak da se dalša in to občutno. Pred 30 leti si bil pri 50 letih čista starina zdej pa še tut bliz pokoja nisi pri teh letih.
Drgač pa ne bit tako črnogledi. Vse bo še vredi. Pobral nas še ne bo kmal. Mene edino kar me skrbi za prihodnost ko pogledam po naši vasi je naraščaj. Zadnja leta nič frocov. Moje generacije in tam od 80-90 leta jih je pa cel kup. Sej zaenkrat je še dost mladih samo če gledaš pa za 10 let naprej je pa švoh. No samo to je od vasi do vasi. Sem se pa z kolegom pogovarjal je reku da pa pri njih včasih ni blo pa da je zdej cel kup frocov.
Slovenci dejmo več otrok delat da nas bo dost.![]()
![]()
Za okolje se pa lahko sekiramo kokr hočmo pa ne bomo naredil nobene občutne razlike. Pa itak nismo med kritičnimi državami.
zaflikat te že zdej ne morjodj_em je napisal/-a:ja če nas prej rakasta obolenja ne pojejo pol bomo živel.. un k bo zdrav bo dobr ko pa enkrat zboliš ajdio pamet.. te tut zaflikat anujo mogl..
pa ne obremenjuj se s tem življenejem preveč kaj bo čez 20 let
raj razmisl kaj lohk nardiš danes da boš jutri imel kaj od tega
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov