Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Če mar 30, 2006 4:40 pm

h2 je napisal/-a:
Clio_16V je napisal/-a:Ce te mam kak policaj na piki pa bos mel to v avtu, se ti zna zgodit to kar je bimmer reku, pa ne bo nobena pritozba veljala :D Njemu bo pa fajn ker te bo lahko vsaj enkrat zlomu posteno :D

predn ti on kej zlom, lahko ti njemu kej nardiš :D
ce mas sekirco,kij ali uno airsoft pistolo :D

Dream on. Razen če si Chuck Norris :lol: :lol: :lol:. Mislm kakšne eni pokajo. Bi te rad videl, ja.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če mar 30, 2006 6:10 pm

ahiM je napisal/-a:
h2 je napisal/-a:
Clio_16V je napisal/-a:Ce te mam kak policaj na piki pa bos mel to v avtu, se ti zna zgodit to kar je bimmer reku, pa ne bo nobena pritozba veljala :D Njemu bo pa fajn ker te bo lahko vsaj enkrat zlomu posteno :D

predn ti on kej zlom, lahko ti njemu kej nardiš :D
ce mas sekirco,kij ali uno airsoft pistolo :D

Dream on. Razen če si Chuck Norris :lol: :lol: :lol:. Mislm kakšne eni pokajo. Bi te rad videl, ja.

Saj tudi policisti niso vsemogočni, ampak ko bi ti njemu naredil (četudi zelo bolečo) "modrico" z airsoftom, ali na veliko mahal s kijem, bi ti on naredu 9mm luknjo, katera pa za zdravje ne bi bila preveč dobra :EE
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K Če mar 30, 2006 6:11 pm

Ne priporočam ti tega h2.. ko sem bil še nor sem policaju zlomil nos.. posledica pa 700k ;) raje ne poskušaj..

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Če mar 30, 2006 6:18 pm

sej sm se sam hecu !

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe mar 31, 2006 6:27 am

51M3K je napisal/-a:Ne priporočam ti tega h2.. ko sem bil še nor sem policaju zlomil nos.. posledica pa 700k ;) raje ne poskušaj..

Jst sm mu glavo odpru, pa se mi je pršu pol upravičit. On me je po nepravilnem njegovem postopku še napadu, pa se se samo branil (pred pričami seveda). Sej pol je tipček letel iz policije, k so ga mel že oni dost, k je skos ljudem grozil in so se pritoževali čez njega.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Pe mar 31, 2006 6:39 am

nebivedu je napisal/-a:
51M3K je napisal/-a:Ne priporočam ti tega h2.. ko sem bil še nor sem policaju zlomil nos.. posledica pa 700k ;) raje ne poskušaj..

Jst sm mu glavo odpru, pa se mi je pršu pol upravičit. On me je po nepravilnem njegovem postopku še napadu, pa se se samo branil (pred pričami seveda). Sej pol je tipček letel iz policije, k so ga mel že oni dost, k je skos ljudem grozil in so se pritoževali čez njega.

Ne me j... Ti to resno?

nebivedu=Slika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe mar 31, 2006 6:53 am

ahiM je napisal/-a:Ne me j... Ti to resno?

Lansko leto 22.6. 4 dni preiskovalnega zapora, on je bil med tem pa v kliničnem, kjer so ga skup sestavljal.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Pe mar 31, 2006 12:11 pm

nebivedu je napisal/-a:
ahiM je napisal/-a:Ne me j... Ti to resno?

Lansko leto 22.6. 4 dni preiskovalnega zapora, on je bil med tem pa v kliničnem, kjer so ga skup sestavljal.

:EE :EE :EE :EE :EE

ampak si pa upate ej...! :P

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe mar 31, 2006 12:13 pm

in kako si mu glavo odprl?

lp
Slika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Pe mar 31, 2006 1:58 pm

... s čajno žličko.

p.s. Airsoft opremo morate met zapakirano, ko niste na poligonu...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe mar 31, 2006 9:29 pm

nebivedu je napisal/-a:

Si ti že slišal za skrajno silo ali pa silobran. To ne pomeni da če ti hoče on roko zvit, da mu lahko ti zlomiš tri noge in dva tilnika...in tudi na sodišču to ne bi obstalo. Drugo je če si ga fuknu stran od sebe, pa si je pač glavo razbil...samo potem ga prav dolgo niso "sestavljali" :roll:
Tako kot on tebi ne sme zlomit čeljust in vseh štirih rok pa treh nog, če se na tla uležeš in nočeš v marico...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Pe mar 31, 2006 10:01 pm

pač je "nerodno padel" 8) :lol:
litr bencina, litr olja ;)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov