Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Dejan-V
Nov uporabnik

Fakulteta za Managment Koper

Napisal/-a Dejan-V Sr maj 31, 2006 9:07 pm

Pozdravljeni!

Oktobra letos se odpravljam na Fakulteto za Managment Koper, redni VS program, pa me zanima če je tu kdo, ki je tudi na tej šoli, oz. če ima kdo kake informacije o tej šoli??

LP
Dejan-V

Uporabniški avatar
Davor ///AMG
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Davor ///AMG Če jun 01, 2006 6:56 am

:D
Jst sm na tej šoli že drugo leta zdaj. TKo, da če te zanima karkoli me kontaktiraj. 8)
Slika Slika
Slika

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Če jun 01, 2006 6:11 pm

Davor ///AMG je napisal/-a::D
Jst sm na tej šoli že drugo leta zdaj. TKo, da če te zanima karkoli me kontaktiraj. 8)

In a si potem v kakšnem domu? Ali privat zadeva-stanovanje? Jest sm tudi napisal pod željo to šolo in velika vrjetnost je da bom sprejet, no upam :con

A je full težko :?: Kakšni so kaj profesorji :?: :) No če so dobri pa za kakšen hec potem bo super... :)

Lp
remember: it can always get worse!

Dejan-V
Nov uporabnik

Napisal/-a Dejan-V Če jun 01, 2006 8:58 pm

CERES je napisal/-a:
Davor ///AMG je napisal/-a::D

In a si potem v kakšnem domu? Ali privat zadeva-stanovanje? Jest sm tudi napisal pod željo to šolo in velika vrjetnost je da bom sprejet, no upam :con

A je full težko :?: Kakšni so kaj profesorji :?: :) No če so dobri pa za kakšen hec potem bo super... :)

Lp

Sprejet boš če si vpisan na UN, ker na VS je vse polno, razen če je nisi dal na 1. mesto!

LP
Dejan-v
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov