Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po jun 26, 2006 9:09 am

Ok zame pač to ni vohunjenje če se samo pozanimam kako je s tem, ne hodim za njo in jo preverjam, to je pa razlika. Hvala vsem za odgovore ki so odgovoril na vprašanje, debata se lahko zaključ, edin če ma še kdo kej za povedat na moje prvotno vprašanje.

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Po jun 26, 2006 12:42 pm

veš kaj? najboljši odgovor ali je vzela kaj ali ne ti bo dala ona...jst ti tak svetujem, da ji ostaneš prijatelj, ker če bo zabredla dlje ne bo imela nobenega, ti ji boš pa takrat lah pomagal in mislim, da če se to zgodi ti bo nahudičevo hvaležna...mogoče je pa to samo faza firbca, poskušaj ji na lep način sm rečt,da te skrbi za njo in da neb rad da se ji kaj zgodi...in res je, nihče ji ne bo mogu preprečt tega dokler ne bo sama razčistila, da ne želi tega...ne obračaj ji hrbta, ker to boli...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jun 26, 2006 2:21 pm

Spyker moje ampak res samo moje mnenje je tako; Pošlji jo u K*U*R*A*C, takih ljudi ,ki se fixajo, ali preveč pijejo alkota, ne rabiš imet okol sebe, ti znajo zajebat življenje v trenutku, pol se pa po glavi tolčeš, zakaj nisi tega že prej naredu. Sej je še dost drugih punc, ki so mnogo boljše in imajo poštimano v glavi, pa za žur ne rabijo nobene droge. To mi lahko verjameš na besedo, ker vem kako je če ženska laže o drogah in o alkotu, pol se pa izkaže da brez tega več ne more. Problemi, ki pa kasneje nastopijo so pa preveliki, da bi jih sam reševal, pa tut ne moreš jih ker potem ponavad oseba ne pusti, da bi ji pomagal, ker je bit zadet lepo, dokler ni prepozno, ko pa je prepozno pa ne moreš več pomagat.

Pa da ne bo kdo preveč pametoval da nimam pojma o drogah. Z drogami sem prišel v stik prvič v šestem razredu osnovne šole - to so bili cigareti. V sedmem razredu sem imel že svoj vrtiček in posajene 3 sadike domačice za lastno porabo, v prvem letniku smo s sošolci sprobal potem vse droge, ki so se leta 1989 in 1990 dobile v sloveniji, verjemte, da jih ni bilo malo. V tretjem letniku sem pa vse droge vrgu stran in vse kar je ostalo so bili cigareti in alkohol. Počasi sem še to zmanjšal in danes popijem mogoče eno pivo na mesec, cigaret pa še vedno pol škatle na dan, pa tut to zdej zmanjšujem.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po jun 26, 2006 2:50 pm

Plesne droge kot so eki ne povzrocajo fizicne zasvojenosti, in ce bejba vzame kakega eka na partiju se to ne pomeni da bo zajebala zivljenje sebi in vsem okoli sebe.Eni se pac smrtno napijejo vsaki vikend drugi pa pa pac grejo enkrat na mesec na kaki party ... kdo dela vecjo svinjarijo iz sebe je tu zelo relativno.
Slika

Uporabniški avatar
medicincko
Nov uporabnik

Napisal/-a medicincko Po jun 26, 2006 3:07 pm

CockroaC je napisal/-a:Plesne droge kot so eki ne povzrocajo fizicne zasvojenosti, in ce bejba vzame kakega eka na partiju se to ne pomeni da bo zajebala zivljenje sebi in [b]vsem okoli sebe[/b].Eni se pac smrtno napijejo vsaki vikend drugi pa pa pac grejo enkrat na mesec na kaki party ... kdo dela vecjo svinjarijo iz sebe je tu zelo relativno.

:ne :ne
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po jun 26, 2006 3:28 pm

Eh .. no vidis tukaj pa mors met pri sebi vse urejeno..
Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po jun 26, 2006 4:49 pm

ma dej dej takele flesercke in fleserkinje bi jaz dal en
kamjon (šlepar) cegla za zlozit pa bi precej odmisll tole kemijo....
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Po jun 26, 2006 4:51 pm

@nebivedu: nisem tak tip človeka da bi ga zarad pred kratkim storjene napake takoj obsodil in tko kot si ti rekel poslal v k*u*r*a*c, sploh pa ne svoje best frendice :) Sej sva bla prejle na kavi in sva se pogovorila, ni panike in mi je še enkrat zatrdila da na zadnjem partyju ni blo nobenga x-a ali speeda, je pa spet druga stvar - s poppers so se mal zadevali. Pa pišuka sem spet skor ponoru a ne more enga pof*ukanga partyja dat čez samo z alkoholom in cigareti? Vedno more bit neki, zadnjič x, nekaj cajta nazaj speed, še nekaj cajta nazaj haš in trava, pa pišuka kaj bo nalslednjič koko vlekla? Vidš to mi gre na k*urac, ko enostavno more eksperimentirat. Pa dobr, ona je svoj gospodar, jest ji tega ne morm preprečit sam če bi začela to sranje jemat vsak teden na vsakem partyju pol pa res nima smisla, ve da mi grejo te partyji na ku*rac in 90% pogovora je tekl kako so se mel, kaj so počel....manj k mi to omenja, lepš mi je.

Cockroac, fizične odvisnosti sicer ne povzročajo, se pa sčasoma navadiš in dobiš željo po jemanju, kljub temu da to ni fizična odvisnost pa vseeno, tukaj je potem še psiha ki pa tud naredi svoje...

Tud sam občasno pijem alkohol in sem redni kadilec ampak sam vem kje mam meje in nimam želje po eksperimentiranju drugih drog. Upam da jo bo kmal minil, in te droge in to flešerstvo ker tak folk je men enostavno MAŠKARA! Pa brez zamere če je kdo od vas flasher, načeloma me boli kruh kako so drugi oblečeni sam tak folk me včasih stisne iz vidika drog, ne tolko stila oblačenja, na slednje se samo smejim, na droge me pa mika da bi v luft vrgel cel party z vso kemijo ki jo imajo s seboj.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Po jun 26, 2006 4:51 pm

MacTron je napisal/-a:ma dej dej takele flesercke in fleserkinje bi jaz dal en
kamjon (šlepar) cegla za zlozit pa bi precej odmisll tole kemijo....

:pivo :)

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Po jun 26, 2006 6:16 pm

S poppers so se zadeval :lol: A ni to nekaj, da se ti dvigne? :P
Koliko je pa kej stara ta tvoja kolegica, če smem vprašat?Ljudje se spreminjamo in vsak mora dati čez določena obdobja in določene stvari.Če ji ful sede ta muska bo pač hodila na partije,če bo jedla tablete je pa to njena odločitev.Če si ji povedal svoje veliko več ne moreš narest.Tako kot vse stvari se tudi ljudje okrog tebe menjajo.That is just the way it is ;)
p.s. a ti je ta kolegica mal všeč? :-P

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Po jun 26, 2006 6:51 pm

Uf Vuso vprašanja :lol: Da ne bo a.com še poljub.com portal ratal :P

No če smo že na debati...ona je drgač moja bivša če kej pomaga :) Pa niti pod razno nimam namena se še kdaj z njo v kaj spuščat, sva najboljša prjatla in tko bo ostal. Upam.

Kolk je stara? Mogoče je tud v tem problem ker je še zelo mlada, še otrok, sva še oba mladiča ;) 16 in pol jih šteje, jaz bom čez 1 teden 18 (sej res, da ne pozabim, celmu a.com pivo častim :P :pij: :D ). Sej drgač za svoja leta je ful resna in razgledana, to ji ful folka govori sam sem ji reku da očitno pa spet ne tok da nebi mogla dat svoje mladosti čez brez tega obdobja, ne bo nič zamudila. Pa sej zarad mene nej hod na partije sam težko ti je gledat da se ti začne ena oseba k jo maš res rad spreminjat v to, kar nasplošno sovražiš - flešerka. Predvsem pa vse kar prinese zraven, beri droge. Ponavljam, potencialni flešerji ki to berete, brez zamere, sem napisal nasplošno da me ne bo kdo s kijem za vogalom čakal :lol:

Drgač prvotno vprašanje je še vedno odprto, čeprav zdej vidm da je iz te teme ratal vse prej kot tisto kar sem pričakoval :)

P.S.: ja poppers ti deluje tud na hormone kolikor je men znano ampak zadane za kratek čas, predvsem pa to ritopiki....pardon homoseksalci uporabljajo za sprostitev ob vdoru tujka v njihovo telo :P Tko nekak sem slišal no, ne me za besedo držat :)

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Po jun 26, 2006 6:56 pm

Lol kakšni prevodi, besedo p*e*d*r*i mi je zamenjal z ritopiki. Adminom pa še dodatno pivo za izvirnost :D

Uporabniški avatar
Enthusiast
Novinec

Kraj: all araund

Napisal/-a Enthusiast To jun 27, 2006 11:24 pm

@Spyker, če hodi na shranz pol definitivno konzumira, ker tam noben ni clean oz zelo zelo redki posamezniki/ce pa še to nobena 16-letnica. Pa tut sam popers te ne drži pokonci celo noč, je le trenuten flesh. Po opisanih simptomih bi rekel da je vleka speed. Tolk iz žau lastnih izkušenj.

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Sr jun 28, 2006 9:05 am

@Spyker: Najbolj ziher so testi za droge, ki se jih sedaj lahko že kup tudi v redni prodaji. Za cene teh testerjev sicer nevem, najbrž pa niso lih poceni. Eno od podjetij, ki zadevo prodaja je:
PROHEALTH d.o.o.
Stegne 13, 1000 Ljubljana
tel.: 041 507 863
email: info@prohealth.si
web: http://www.prohealth.si/
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost