Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Pohodi po Sloveniji

Napisal/-a sonček Po jul 17, 2006 11:57 am

lp Iz vročih krajev
Kak ste kaj?

Folk a kej hodte al sam lenarte...kam ste kej šli v zadnjem času recimo kam v hribe ....jest sem bil zadnjič v peklu pri Borovnici sem se kr neki navozu pol pa še hoje(hvalabogi k mam str avto, da se lahko po gmajni vozm) gor do vrha cca 2h hitre hoje,plezanja...eni so se celo kopal not.....al pa če ste kje v tujini šli v kakšne gore....je blo fajn al mučno.....
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jul 17, 2006 12:03 pm

Po tej vročini se tut iz kavča ne prestavim, kaj da bi šele hodu - hodil bomo jeseni in spomladi, ko bodo temperature nižje, pa pozimi s psom, ki se mu kr meša ko je v snegu(haski).
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Po jul 17, 2006 1:21 pm

Ej nebivedu pejt enkrat v Borovnico točna lokacija Pekel.(majo gostilno lahko greš na drink in kosilo)...je res da plezaš po vseh štirih vsaj jest sem mugu...sam folk kr naprej hod gor pa še nevarn je ker se rade skale valijo ravno jest bi kmal dobu v faco 20 cm ampak k sreči sem vajen takih terenov in tud da sem iz hribov sem pripravljen na take nevarnosti....mrzla voda ko na antarktiki...celo kopal so se not...bisvto sva šla jest pa brat in sva edina bila k sva tok deleč pršla ma sej če bi sam en korak narobe pa bi že pašteta bla lahko...pršla pa sva skor do Cerknice na drugo stran no kr poglejte na zemljevid.

Je kdo bil na triglavu
lp

edit: ne citiraj sporočila direktno pod njim!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jul 17, 2006 1:38 pm

Jst imam rajš takele izlete.
ljubljana - škofja loka - železniki - tolmin - BOKA(prvo sem preplezal do slapa, potem pa še dol od slapa čist do soče pogledat raftarje in kajake), potem pa preko bovca do izvira soče in peš do vrha in potem preko vršiča v kranjsko goro pogledat na zelence(izvir save dolinke), od tam preko jesenic in bleda do bohinjske bistrce in od tam preko soriške planine v škofjo loko in potem nazaj v ljubljano.

Resda se kar nekaj prevoziš - okoli 300km, pa vseeno vidiš ogromno narave.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K Po jul 17, 2006 1:39 pm

joj tebe sonček s5 taka tema :D ja itak da se ne da zaj hodit okoli nobenemu še avta se mi ni dalo prat včerej :D

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Po jul 17, 2006 1:44 pm

Ja pa je treba hodt za boljšo kondicijo okol...ne pa se vozt z avtom nakrog...to ni smisla prideš do ene lokacije-prkeraš-in greš peš...ja veš eni smo pripravljeni na izive.
lp

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K Po jul 17, 2006 1:46 pm

Moj avto pride čez vse :twisted: :D vedno se zasmejim ko ti odpreš temo tu :D

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Po jul 17, 2006 10:41 pm

sonček je napisal/-a:Ja pa je treba hodt za boljšo kondicijo okol...ne pa se vozt z avtom nakrog...to ni smisla prideš do ene lokacije-prkeraš-in greš peš...ja veš eni smo pripravljeni na izive.
lp

za bolšo kondicijo špilamo fuzbal... :P zvečer od pol osmih do teme...lih prave temparature...Pa še so stvari,s katerimi lahko vzdržuješ kondicijo... :lol: :P :twisted:
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček To jul 18, 2006 1:13 pm

Jest sem pa predvideval, da greste kam ob vikendih...jest grem in tud vsak dan z motorjem.....lp
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost