Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Kateri daljnogled

Napisal/-a sonček So jul 01, 2006 8:18 pm

Torej doma imam daljnogled, ki sem ga kupil od enga (pač en tujc je prodajal robo in mi ga je pocen prodal) zdej pa se je ta daljnogled pokvaru (ko pogledaš skoz škil al pa dvojno se vid skoz enga ma ne vem kako bi opisal) . Zanima pa me kje dobit kakšen pocen daljnogled pa da je kukr tok dobr.. :?:

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

matej_jack
Novinec

Napisal/-a matej_jack Ne jul 02, 2006 9:34 am

:shock: Daj poglej če ma ta daljnogled kaj za ostrino nastavit, ker to je lahko problem :D
Drugače pa si ga daj malo bolj skup/narazen pa bo ;) Zaradi tega ponavadi daljnogled ni zanič :)
Slika

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Re: Kateri daljnogled

Napisal/-a sonček Ne jul 02, 2006 11:15 am

sonček je napisal/-a:Torej doma imam daljnogled, ki sem ga kupil od enga (pač en tujc je prodajal robo in mi ga je pocen prodal) zdej pa se je ta daljnogled pokvaru (ko pogledaš skoz škil al pa dvojno se vid skoz enga ma ne vem kako bi opisal) . Zanima pa me kje dobit kakšen pocen daljnogled pa da je kukr tok dobr.. :?:

lp

Sej res kaj pa na bovšem ob nedeljah sam sem že mal prepozn........bom šel gledat.
lp

edit: Nauči se uporabljati funkcijo citat! Kaj sam sebe citiraš :jy

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So avg 05, 2006 6:35 pm

No prejšnjo nedeljo sem bil na avtosejmu v Ljubljani in sem šel pogledat tam ko je bovši in notr ena Japonka/kitajka prodaja daljnoglede praktično so skoraj zastonj in kaj pravite na en kot vojaški za jurjev gledal sem skoz ampak ga nisem vzel...ostrino se da dobr nastavt ..... se splača.

lp
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov