Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench To okt 17, 2006 9:05 pm

Še en ˝kurcšlus˝
Bošnjaki: prebivalci na ozemlju Bosne in Hecegovine, ki so muslimani po verpizpovedi in se nimajo ne za Hrvate in ne za Srbe po narodnosti.
Potem so pa še dve veliki skupini v BIH.
Srbi: ki živijo v BIH, ki so pravoslavne vere in so Srbi po narodnosti.
Hercegovci: To so pa katoliki, ki so Hrvati po narodnosti
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr okt 18, 2006 7:53 am

ArminLegenda je napisal/-a:Off:
Courage,a sm pr teb sm vidu zastavco oz. grb od zvezde u avtu?

Itak ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr okt 18, 2006 7:54 am

stench je napisal/-a:Še en ˝kurcšlus˝
Bošnjaki: prebivalci na ozemlju Bosne in Hecegovine, ki so muslimani po verpizpovedi in se nimajo ne za Hrvate in ne za Srbe po narodnosti.
Potem so pa še dve veliki skupini v BIH.
Srbi: ki živijo v BIH, ki so pravoslavne vere in so Srbi po narodnosti.
Hercegovci: To so pa katoliki, ki so Hrvati po narodnosti

Koncno en.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Sr okt 18, 2006 2:07 pm

nebivedu je napisal/-a:dj_em;
Ne dajem ljudi v en koš. In tut osebno nimam nič proti kateremukoli človeku. Samo v sloveniji je uradni jezik slovenski na javnih mestih - to je treba spoštovat. In osebno me moti, če človek živi 20 let tukaj pa noče govorit slovensko - za takega je nepovraten živinski vagon do njegove države, pa naj bo to avstric, italjan ali kdorkoli iz katerekoli druge države (al pa z balkana).

Če so prišli delat v slovenijo, potem naj delajo, me ne moti - moti pa me takoj ko začnejo piskat, da ne dobijo dela in da bodo živeli od naše socialne pomoči. Nak, za tujce jst ne plačujem, mamo svojih ljudi na robu preživetja preveč in je treba prvo za njih poskrbet.(samo vlada rabi glasove in prvo za ostale, potem pa šele za naše - na žalost)

Demokracija je lahko pri njih doma - tam lahko počnejo karkoli hočejo - dokler so v javnosti pa veljajo zanje tako kot zame slovenski zakoni - torej uradni jezik(slovenščina), spoštovanje slovenskih zakonov in bonton.

Glede tega, "zakaj se ne vrnejo nazaj" - sem pa lepo povedal - tisti, ki so pribežali sem zaradi vojne in so begunci (govorim samo in izključno za te ljudi), se na to nimajo več za sklicevat - vojne je konec in lahko se vrnejo v njihovo državo.

Nimam pa nič proti delavnem človeku, pa tut če samo ulce pometa(vsako delo je častno). Kam pa on daje denar od plače je pa meni vseeno - važno, da je plačal davke - ostalo je njegovo in s tem lahko počne karkoli, tako kot jaz ali ti.

Kar se pa tiče tega, da bi imel strah pred "čefurji" se pa orenk motiš, jst s temi ljudmi nimam problemov. Na splošno z nikomer nimam problemov. To ti lahko vsi ki jih poznam zatrdijo.

ja se strinjam s tabo..... samo če si ti begunec v neki državi 5 let si moru do danes preživet... večina jih je tako da se je tu zaposlilo.. in so si ustvarili ( "boljše" ) življenje... dosti jih pa je tudi takih ki so leni k fuks, valda teh tut jest ne podperam... ;)

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Sr okt 18, 2006 2:19 pm

no da nam 100 citatov naredu...

fora je v tem da tismu k je do znanja nebo nikol zgublu časa z bedarijami... uni ka pa misljo da je biti "jebač" dovolj za uspehe bo pa pač delu tko...

tuki se že razdelijo ljudje na 2 skupini.....

in pol pač eni uspejo drugi ne, prvi in tretji pa zarad tega stradajo ;)

mam znance, ki so bili kolegi pa še vedno neki bluzijo in nimajo nobene šole, pa so tu rojeni... vse je stvar posameznika, če si ti glup si glup

pa maš lahko še nevem kako dobre starše... jest se nikol nism ispostavlju v javnosti gdo sem, kaj sem, pač drugi se...
judje se spreminjajo al pa tut ne....

nekateri se pač umsko ne razvijejo nikol če tega nočjo..

no mislm da smo 2 strani off topica dovolj napisal.. modi lahko zaklenejo temo.... odgovri na vprašanja so bila podana,
off topic se lahko zbriše da nebo "napetosti" na forumu....

lp
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov