Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

MSN - težava

Napisal/-a Slide Po okt 16, 2006 9:42 pm

Cel večer se že poskušam vpisat, pa ne gre in ne gre, sicer javlja da se vpisuje, vendar potem (po relativno dolgem času) vrže ven sporočilo da se trenutno ne more vpisat.

Z drugim uporabniškim imenom pa stvar(na istem računalniku, na istem MSN-ju-programu) dela popolnoma brez problema. Kaj bi lahko bilo narobe?
Naj povem da e-mail, ki ga sicer uporabljam za msn dela brez vsakršnega problema, tudi ko se prijavim na msn-jevi strani dela. Ne dela pa ne web messenger, ne moj win live messenger ne tisti osnovni windows messenger...WTF bi lahko bilo to :?

Popoldne je delalo normalno, tako da kaka nastavitev firewalla najbrž ni glede na to da se ni nič spreminjalo le kišta je bila ene 3 ure ugasnjena :huh:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po okt 16, 2006 10:01 pm

Hmm...ima mogoče kdo drug prste vmes? :)

Dej probaj še na drugem računalniku.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po okt 16, 2006 10:07 pm

Spyker je napisal/-a:Hmm...ima mogoče kdo drug prste vmes? :)

Dej probaj še na drugem računalniku.

kako to misliš kdo drug?
Dveh računalnikov pa žal nimam pri roki... :?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po okt 16, 2006 10:09 pm

Pozabi, verjetno ni nič, mislil sem na nekoga drugega kot nekoga iz medmrežja (ala cracker ipd. :lol: ).

Se mi pa trenutno ne sanja kaj bi lahko bilo, ob prvi priliki probaj še na drugem računalniku.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po okt 16, 2006 10:14 pm

Spyker je napisal/-a:Pozabi, verjetno ni nič, mislil sem na nekoga drugega kot nekoga iz medmrežja (ala cracker ipd. :lol: ).

Se mi pa trenutno ne sanja kaj bi lahko bilo, ob prvi priliki probaj še na drugem računalniku.

probal na drugem računalniku (oziroma je probalo dekle) pa isto...vpisuje "100 let" potem pa preneha... :?
naj povem še enkrat...drugam se komot vpišem s tem mejlom in paswordom(recimo da pogledam pošto itd... :jao:

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth To okt 17, 2006 8:59 am

sej msn zadnje case kar dost steka, sem mel podobne probleme neki casa nazaj, samo zdaj je pa kak teden brez problma. Sem tut jaz najprej mislil, da je kaj narobe z mojim Firewallom, no na koncu se je pa izkazalo, da ni :P
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To okt 17, 2006 10:52 am

stealth je napisal/-a:sej msn zadnje case kar dost steka, sem mel podobne probleme neki casa nazaj, samo zdaj je pa kak teden brez problma. Sem tut jaz najprej mislil, da je kaj narobe z mojim Firewallom, no na koncu se je pa izkazalo, da ni :P

najbolj smešno je to, da z drugim mejlom(sem si naredil še enega zdaj za msn) stvar dela brez težav, s starim pa še vedno ne, čeprav tisti emajl račun drugače normalno dela...jah...microsoft kaj češ...
mogoče kdo ve kako bi smajlije prestavil v tanovi "račun" ker tistih mam pa kar nekaj in ne vem kako bi do njih prišel, brez da se prijavim(kar se seveda ne morem) :jao:

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Sr okt 18, 2006 5:47 pm

Isti problem....

Dal sem si nazaj MSN 7.5

dela brez problemov

prej se mi je pa tut vpisoval 100 let, pa ni in ni hotu

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr okt 18, 2006 5:52 pm

Alonso je napisal/-a:Isti problem....

Dal sem si nazaj MSN 7.5

dela brez problemov

prej se mi je pa tut vpisoval 100 let, pa ni in ni hotu

saj meni se je problem pojavil pri msn 7.5 potem sem naložu MSN live in je blo isto...
no danes zjutraj je stvar začela spet delati s starim naslovom...microsoft dela svoje zgleda :lol:
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov