...prišel je po dnevnice :P :P :P j**e se njemu za Rome ... L.p. MadK0zM0 je napisal/-a:Pol pa pride en lulček iz EU pa soli pamet, ka je narobe pa ka neb smel, mislim lahko njemu ko je 800 km stran, in dobi par miljončkov na mesc da take klanfe serje okol ...![]()
![]()
![]()
Najbol žalostno mi je pa to, da se bo (kakeršna koli bo že ''rešitev'') čez kak mesec alpa 2 pozablo na vse skup, kak folk kje jih bo pa spet mogu prenašat v svoji bližini..
![]()
![]()
![]()
![]()
isto kot je že blo doskrat prnas
se kdo spomne referenduma o delovnem času trgovin?
Mad je napisal/-a:...prišel je po dnevnice :P :P :P j**e se njemu za Rome ... L.p. MadK0zM0 je napisal/-a:Pol pa pride en lulček iz EU pa soli pamet, ka je narobe pa ka neb smel, mislim lahko njemu ko je 800 km stran, in dobi par miljončkov na mesc da take klanfe serje okol ...![]()
![]()
![]()
Najbol žalostno mi je pa to, da se bo (kakeršna koli bo že ''rešitev'') čez kak mesec alpa 2 pozablo na vse skup, kak folk kje jih bo pa spet mogu prenašat v svoji bližini..
![]()
![]()
![]()
![]()
isto kot je že blo doskrat prnas
se kdo spomne referenduma o delovnem času trgovin?
Vuso je napisal/-a:Nebivedu: Kam naj bi po tvojem mnenju premaknili cigane?Konec koncev je zemlja njihova in če ne želijo jim ni treba it prav nikamor.sicer jim lahko podrejo tiste barake, ampak fizično jih pa ne smejo deložirat...Težka bo.Zna se zgodit, da bomo naj**** "meščani".Novo mesto zna biti kar verjetna lokacija.Mestne občine so en velik birokratski in organizacijski slon in se ne bodo nikoli tako zoorganizirali
Včeraj mi je en Ambrušan izjavil, da če bi vse tiste iz te družine, ki imajo na grbi kazenska dejanja zaprli za 10 let(samo Mirko Strojan, poglavar družine, ima več kot 170 kaznivih dejanj in prekrškov zabeleženih na policiji, ampak samo zabeleženih, na sodišče jih niso dali, zakaj?), potem bi tut ostale, ki so iz tega tabora sprejeli nazaj, ker bi ostala stara mama in 3 dekleta pa vsi otroci in ti bi dali mir. Problem pa je ker tistih ki res delajo probleme ne bodo zaprli in tisti bodo probleme počeli še naprej pa ni važno al bo policija 5x al pa 100x mimo vasi vozila in patruljirala. Zato pa nočejo te družine več nazaj. So sami rekl katerekol druge rome, Strojanovih pa ne.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov