Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To dec 05, 2006 7:32 am

na teh slikcah je že zdrav?
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To dec 05, 2006 8:33 am

Not yet...
Slika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI To dec 05, 2006 8:53 am

Please more pictures; ful je lep lisjak :)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To dec 05, 2006 9:36 am

Pugi: svaka čast....
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi To dec 05, 2006 11:14 am

Pugi, če me ne bi bla odsotna tisti teden, ko si objavil prvi post bi te TAKOJ napotila v Kranj v tole zavetišče za divje živali. Moji doma so konec poletja našli majhnega ježka, k še ni imel odprtih učk, samega na pločniku, ko je ravno (nevede seveda) želel prečkati Brnčičevo... Pa sta ga prnesla domov...Ka pa zdej. Itak, da je blo to v petek zvečer ko noben več ne dela... Veterinarji za male živali so hitro rekli, da to ni njihova domena in da ne morjo pomagat. :evil: in naj ga spustimo nazaj, kjer smo ga našli, da ga mogoče mama poišče... :roll: . Valda men ni dal miru in sem na netu poizvedla to, kar mi veti niso znal povedat, t.j. kako se skrbi za majhnega ježka. Kot prvo, mora biti na toplem... Pa smo nalili v termoforček vodo, ga ovili v dekco in ga nesli v grmovje v bližini ceste, ker ponavadi majo tam gnezda. Naslednje jutro smo šli pogledat, če je še tam...In je bil. Pa še trava se mu je ovila okol tačke, da je čist otekla :cry: . Pa sem si rekla, nč, pri meni bo, bo vsaj na varnem in toplem toliko časa kukr pač bo. No, naslednji dan je šel moj fant v akcijo, oz njegova mama, oz njegova teta oz njena prijateljica, ki ima imela ježke za domače živali in na koncu nas je ta napotila v to zavetišče. Tam so ga prec sprejeli, začeli hranit (kdo bi si mislil, da zna 8cm velik ježek popoit v šubu tri 5 cm visoke flaške mleka :lol: ) in rekli, da bodo poskrbeli zanj, da malce zraste, da se navadi pobirat hrano in potem spustili nazaj. Vsekakor velike pohvale temu zavetišču in mislim da je prav, da čim več ljudi izve, da se lahko obrne nanje in ne zamahne z roko, ko vidi divjo žival v stiski in ga zaskrbi, da bo imel z njo same nesitnosti. Življenje je življenje. Pa če je tvoje, moje ali pa od lisičke.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To dec 05, 2006 1:39 pm

Ja, to zavetišče me je čist presenetlo. Sam ko ti pove kako jih vlada škartira, ti kr mal slabo rata. Važn da je za popisovalce pa za davčne inšpektorje dost dnarja. Ježki so zakon, k so podobni morskim prešičkom, sam da majo bodice.

@ostali: tnx ane, upam da bi ostali tud kej takga naredl če bi najdl kej podobnega.
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr dec 06, 2006 11:46 am

čestitke... lepo to, da so še taki ljudje

pugl in nebivedu, svaka vama čast ;)
Slika

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Sr dec 06, 2006 5:57 pm

aaaa ne morem verjet...svaka čast pugi...iiiiii...kok je lepa...svaka čast res...

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr dec 06, 2006 7:00 pm

Nekateri kažete znake Bambi sindroma. :)
Drgač ste pa lepo uštimal stvar. Bolš je nebi mogl. Ker bistvo je da gre nazaj v naravo.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Sr dec 06, 2006 11:11 pm

Pugl ,ja res lepo od tebe,vidim da (nas) je še več takih ki se nam živali smilijo.
Jaz sem nekoč reševal enga ježa ki se je po cesti sprehajal,da ga nebi kak k*** povozu,zarad zajca k mi je pred avtom skakal sem šel pa s ceste ..Hvala bogu sem imel samo fejst blatn avto k sem na njivi pristal ;)

Uporabniški avatar
DJRider
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a DJRider Sr dec 06, 2006 11:20 pm

Ja eni so res taksne svinje komunisticne. Pa da mene veterinar zavrne ko mu prinesem bogo zival pa ni vazno kaksna je mora jo pregledat KER JE ZATO PLACAN... skoda, da moremo ziveti v taksni drzavi kjer ni pravice...

CE JIM SE ZA ZIVALI NI MAR POTEM TAKO ALI TAKO VESTE KAM TO PELJE...

Uporabniški avatar
MortaL
Nov uporabnik

Napisal/-a MortaL Če dec 07, 2006 9:05 am

Pugi, RESPECT! 8)
Bolje vrabec v roki kot rak na grlu!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov