mjbi tel,prenosni računalnik,...

McLaren je napisal/-a:anze je napisal/-a:kaj pa prenosni računalnik,a poznate kšnga k ga je iz Severne Amerike prnesu?!![]()
kšn digitalni fotoaparat bi bil kr kul.hvala za dobro idejo
Moj brat je HP-ja iz ZDA prnesu. Bom ga vprašal za ceno kakšna je bla. Je bla pa dosti nižja kot prinas, to vem.
Jutri zveš kolk približno.
PureTNT je napisal/-a:V kovček elektronike ne bi dajal, ker se v primeru izgube zanj o lahko obrišeš pod nosom. Edia možnost je osebna prtljaga, vendar jo bo po vsej verjetnosti zaznal na rentgenu. Sam sem se s kamero, kupljeno v Los Angelesu, lepo sprehodil skozi carino in na drugi strani odšel ven. Ni pa garancije, da bo to uspelo vsakič.
Lp
anze je napisal/-a:McLaren je napisal/-a:anze je napisal/-a:kaj pa prenosni računalnik,a poznate kšnga k ga je iz Severne Amerike prnesu?!![]()
kšn digitalni fotoaparat bi bil kr kul.hvala za dobro idejo
Moj brat je HP-ja iz ZDA prnesu. Bom ga vprašal za ceno kakšna je bla. Je bla pa dosti nižja kot prinas, to vem.
Jutri zveš kolk približno.
PureTNT je napisal da je treba plačati davek-carinjenje na stvari dražje od 170evrov, davek pa znaša 32%. Potem moraš prenosnik nekam skrit in upaš da ga ne najdejo?kako je uspelo tvojemu bratu (McLaren) uspelo prnest prenosnik iz ZDA? a je mogoče iz ZDA brez problema;Kanada pa ima carinjenje-davek?
kolk bi me pa prližno stala pošta iz Kanade-sej mislem da ne vejo kaj potuje v kuverti in bi se tako lahko znebil davkarije, ki povsod preveč pobere.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov