Napisal/-a splash Sr feb 07, 2007 3:41 pm
glede na tole da moja izkušnja od siola ne spada pod zabavni kotiček bom tukaj napisal kaj se dogaja.
imam telefon na siol. duo paket imam. do septembra pa sem bil pri telekomu za telefon.
ampak, ker je potem siol nudil cenejše storitve sem se odločil da tudi telefon vzamem na siol.
za kakšen T2 nimam možnosti, da me ne boste spraševali zakaj sem sploh na siolu.
zadeva pa je sledeča.
danes sem poklical na telekom (čeprav je telefon na siol sem dobival položnice od telekoma) da bi mi izdali neko potrdilo da plačujem račune, da bi bila gor tudi ta telefonska št katero uporabljam.
in tam na telekomu prosim za izstavitev potrdila, in oni tam išče po računalniku 10 minut, na kar ugotovi da sploh nisem več naročnik pri njih. da sem bil septembra odklopljen in prevezan na siol. in mi reče da naj pokličem na siol.
pokličem na siol in povem situacijo da rabim potrdilo. oni na siolu išče po računalniku spet pol ure in potem pride do ugotovitve da sem pri njih napisan kot naročnik in koristim njihove storitve vendar mi oni od septembra pa do sedaj niso izstavili nobenega računa, in tako jaz ne morem dobiti potrdila da sem plačal račune, ker mi sploh niso poslali računov iz siola.
v glavnem fora je da jaz dobivam in plačujem račune telekomu, ampak pri njih me sploh ni nikjer v računalniku da bi bil naročnik, pri siolu pa sem vpisan, mi pa niti enega računa niso poslali.
noben ne ve kaj se je to zgodilo. rekli so mi da je zadeva precej zakomplicirana in da naj začnem pisat pisne prošnje da odpravijo napako. napako ki so jo sami narediloi.
halooooooooooooooo!!!!!!!! kaj bom jsz pisal prošnje za to ker so oni zajebali?????? mislm, kako si morjo kaj takega dovolit... in zdej sploh ne vem kaj naj naredim..
fora pa je v tem da položnice ki so prihajale, so pravilne vsote, vendar je šel ves denar na telekom namesto na siol.
in sedaj siol hoče oni denar, telekom pa vemo da ga noče dat....
mislm, jst res ne razumem tega sistema.... kako je to sploh možno....
napišite tukaj kako mnenje... al pa svojo zgodbo, ker verjamem da nisem edini.....